زوج جنایتکاري که به اتهام قتل معاون سابق وزیر صنعت دستگیر شدهاند، در نخستین اعترافات خود با قبول اتهاماتشان به تشریح نحوه قتل پرداختند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوا سید جمال و به نقل از قانون، جسد صفدر رحمتآبادی ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه یکشنبه گذشته در خودروی او در خیابان گلبرگ تهران کشف شد. عامل جنایت با شلیک 2 گلوله به سر معاون وزیر صنعت وي را به قتل رسانده بود. بررسی صحنه جنایت نشان میداد، قاتل در داخل خودرو نشسته و به سوی قربانی شلیک کرده بود.
در ادامه تیمي از کارآگاهان پلیس آگاهی تحقیقات را در این زمینه آغاز کرده و با ردیابیهاي خود به یکی از بستگان پدری مقتول مظنون شده و او را همراه همسرش در شرق تهران دستگیر کردند. متهمان در بازجوییهاي اولیه منکر هرگونه جنایتی شدند.
مرد جوان در ادامه لب به اعتراف گشود و به کارآگاهان گفت: مرحوم رحمتآبادی از بستگان پدریام بود. من و همسرم 10 سال قبل پس از ازدواج به تهران آمده و در شرق تهران ساکن شدیم.
از چندی قبل با مقتول اختلافاتی داشتم و به دنبال راهی برای انتقام بودم. روز حادثه با تهیه اسلحه از همسرم خواستم که با مرحوم رحمتآبادی قرار بگذارد. حدود ساعت 8 شب به محل قرار در خیابان گلبرگ رسیدیم. همسرم روی صندلی جلوی خودرو نشست و من پشت سر مقتول نشستم.
پس از کمي صحبت اسلحه را به سمت سر مقتول گرفته و 2 گلوله شلیک کردم. به خاطر سر و صدای خیابان کسی متوجه شلیک نشد. سریع از ماشین پیاده شده و به خانه بازگشتیم که قبل از فرار مأموران ما را دستگیر کردند.
زن جوان نیز با تأييد اعترافات همسرش گفت: شوهرم از من خواست با مرحوم رحمتآبادی تماس گرفته و از او بخواهم برای حل مشکلی که دارم قراری بگذارد. مقتول نیز برای حل مشکل ما و بدون اطلاع از نقشه شوهرم در محل قرار حاضر شد. همسرم به خاطر اختلافاتی که با مقتول داشت مرا وارد این جنایت کرد. شنيدهها از شب وقوع قتل حاكي است كه قاتل هنگام سوار شدن به ماشين مقتول با وجود مرد بودن چادر سياه به سر كرده و بر صندلي عقب ماشين نشسته تا مقتول متوجه هويت او نشود.
مرحوم صفدر رحمتآبادی معاون پارلمانی وزیر صنعت معدن و تجارت بود که یکشنبه هفته گذشته در تهران جان باخت. وی اصالتاً اهل روستای پل شکسته شهرستان اسدآباد بوده است.