4. بهمن 1392 - 5:06   |   کد مطلب: 18311
مدارس روستایی یکی از مشکلات اصلی شهرستان اسدآباد/50میلیون ریال هدیه تک رقمی های کنکور 93

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مشکلات ما در شهرستان اسدآباد مدارس روستایی است زیرا در صورت به حداقل نرسیدن دانش آموز این مدارس تعطیل می شوند.

بهروز نعمتی ادامه داد: در بند 3 قانون اساسی امده است که آموزش برای مردم رایگان است و در بعضی از روستاها که مدارس در حال تعطیل شدن بود بنا به درخواست مردم اجازه تعطیلی مدارس را ندادیم چرا که ما در نظامی زندگی می کنیم که همه چیز آن مردم هستند و باید توجه ویژه به مردم و به خصوص قشر روستایی شود.

شورای آموزش و پرورش

نایب رییس فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی گفت: اسداباد در آمایش سرزمینی جزء مراکز علمی و دانشگاهی است که این نشان از هوش و ذکاوت مردم شهرستان اسدآباد است.

وی ادامه داد: در چند سال اخیر مردم شهرستان اسدآباد مورد ظلم واقع شده اند زیرا ما در چند سال گذشته رتبه سوم استان در بحث کنکور را داشتیم ولی امسال اینگونه نیست.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هرکسی که در شهرستان بتواند در کنکور 93 رتبه تک رقمی به دست آورد 50 میلیون ریال جایزه نقدی دریافت می کند.

نعمتی گفت: یکی از شعار های بنده در دوران انتخابات اعتدال و توسعه مدیریت در سطح استان و شهرستان بود که از مدیران استانی این انتظار می رود که از که از مدیران لایق و مستعد اسدآبادی نیز در مجموعه خود استفاده کنند.

وی ادامه داد: اسدآباد 9 درصد استان را تشکیل می دهد اما در بحث مدیران استانی اسدآباد جزء حداقل ها است که نیازمند یک بازنگری در بکارگیری نیروها است.