3. اسفند 1392 - 16:58   |   کد مطلب: 21112
5 اسفند ؛ نشست فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت با رئیس‌جمهور
نایب رئیس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس با اعلام اینکه به احتمال زیاد نشست این فراکسیون با رئیس‌جمهور دوشنبه این هفته برگزار می‌شود، گفت:‌ این نشست با حضور اعضای شورای مرکزی فراکسیون برگزار می شود.

بهروز نعمتی در گفت‌وگو خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، از برگزاری نشست مشترک اعضای شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس با دکتر روحانی رئیس جمهور خبر داد و گفت: به احتمال زیاد این نشست روز (دوشنبه 5 اسفند) برگزار می‌شود.

بهروز نعمتی

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ‌قرار بود که نشست فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس با رئیس‌جمهور در هفته‌های گذشته برگزار شود، اما به‌علت بررسی لایحه بودجه 93 این نشست به تعویق افتاد، از این رو با توجه به اتمام بررسی بودجه به احتمال زیاد این نشست دوشنبه این هفته برگزار می‌شود.

وی با اشاره به تعامل مثبت دولت و مجلس تصریح کرد: به‌طورحتم افزایش تعاملات به نفع کشور و مردم است.