یک بانوی محجبه مورد حمله و ضرب و شتم در منطقه تجریش تهران قرار گرفت.
وی ادامه داد: آن ۲ زن که یکی از آنان از اقلیتهای مذهبی و دیگری مربی مهدکودکی در ولنجک بودند به سمت بنده حمله کرده و با توهین به چادر و حجاب من شروع به ضرب و شتم کردند و چادرم را از سرم کشیدن که توانستم مقنعه خود را نگه دارم و خوشبختانه بند کیف یکی از آنها را گرفته و به پلیس زنگ زدم.
سلطانعلیزاده افزود: مسئولان ترمینال نیز به پلیس زنگ زدند و به دلیل اینکه به حجاب توهین کردند به کلانتری دربند شکایت و با توجه به اینکه زیر پلکم پارگی داشته و چنگ ناخن آنها باعث خراش بر صورتم شد به پزشکی قانونی رفته و پیگیر موضوع شدم که قاضی مبلغی را به عنوان دیه حکم کرد.
وی بیان کرد: فردا وقت دادسرای ما در ساعت ۸ صبح بوده که باید حضور پیدا کنیم.
سلطانعلیزاده اظهار داشت: آن دو نفری که ضرب و شتم را انجام دادند و با وجود اینکه بنده شاکی خصوصی بودند با یک امضا آزاد شدند و قرار است فردا به دادسرا بیایند.