2. ارديبهشت 1393 - 2:00   |   کد مطلب: 23976
طلب 31 میلیارد ریالی اداره برق از مردم اسدآباد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه در کل استان ما قریب 50 میلیارد تومان از مردم طلب داریم، گفت: این میزان در شهرستان اسدآباد حدود 31 میلیارد ریال است.

حاجی‌رضا تیموری در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی آوای سیدجمال با بیان اینکه در راستای اجرای بند 69 قانون بودجه برقسال 92 ما موافقت نامه‌ای را با توانیر مبادله کردیم، اظهار داشت: در این مبادله که احداث شبکه‌های جدیدی برای روستاها نیاز بود را در دستور کار قرار دادیم تا بتوانیم برق مشترکین جدید را تأمین کنیم.

وی با بیان اینکه  اصلاح شبکه‌‌ها و تأمین روشنایی معابر نیزدر موافقتنامه قید شده بود که انجام شده است، تصریح کرد: خوشبختانه با توجه به اینکه آخر سال بود اما با کمک همکاران و پیمانکاران منطقه توانستیم کار را به انجام برسانیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه در سال گذشته در خصوص روشنایی معابر روستاها چیزی حدود700 میلیون تومان انجام دادیم، افزود: امسال نیز این برنامه را داریم و امیدواریم به جایی برسیم که در هیچ روستایی مشکل روشنایی نداشته باشیم.

تیموری یکی از مشکلات اساسی شرکت برق را  بحث سرقت شبکه‌ها وسرقت انرژی دانست و گفت: خوشبختانه با یاری مأموران در نیروی انتظامی و دستگاه قضایی این مقدار به حداقل رسیده است.

 وی از اجرای طرح شبکه‌های سیمی و کابل خودنگهدار برای عدم سرقت کابل‌های برق خبر داد و گفت: این کابل‌ها برای مقابله با انرژی و کابل‌های برق می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه حدود 8 هزار کیلومتر شبکه برق در سطح استان وجود دارد، اذعان داشت: در حال حاضر یک‌هزار کیلومتر از شبکه‌های ما از سیمی به کابل خودنگهدارتبدیل شده است.

وی ادامه داد: ما استفاده از کابل خودنگهدار را برای تمام شبکه‌های برق هوایی خود در دستور کار داریم، افزود: البته  در برخی نقاط هم کابل زمینی را اجرا می‌کنیم چرا که کابل هوایی هزینه بیشتری نسبت به دیگر کابل‌ها دارد.

تیموری از مردم خواست با پرداخت به موقع بهای انرژی مصرفی خود موجب تأمین منابع مالی شرکت برق شوند چرا که هرچه منابع مالی شرکت برق بیشترشود در انجام  کار تسریع خواهد شد.

وی با بیان اینکه تقریبا" یک چهارم کنترل‌ مشترکین ما دیجیتالی شده که می توان در آینده این‌ها را هوشمند کرد، گفت: با وجود این کنترل‌های دیجیتالی دیگر نیاز به  حضور و قرائت از درب منازل نیست و از راه  دور می‌تو‌ان این کار را انجام داد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه در کل استان ما قریب 50 میلیارد تومان از مردم طلب داریم، گفت: این میزان در شهرستان اسدآباد حدود 3 میلیارد و100 میلیون تومان است.

وی تصریح کرد: برای میانگین هر هزار متر حدود 45   تا50 میلیون تومان می‌توان هزینه کرد.

تیموری با قدردانی از مردم به دلیل همیاری ومشارکت در مدیریت مصرف خود، گفت: امسال در زمان پیک‌بار به خصوص در تابستان با صرفه‌جویی در مصرف برق ما را یاری کنند.

 وی از افزایش پیک‌بار برق در سطح کشور خبر داد و گفت: هم اکنون پیک‌بار در حدود 45 هزار مگابایت و در استان650 مگابایت در ساعت است که  پیش‌بینی می‌شود پیک‌بار کشور 5 هزار مگابایت افزایش پیدا خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه متناسب با این میزان نیروگاهی احداث نشده لذا کمبود برق را در تابستان خواهیم داشت، افزود: اگر مردم همکاری نکنند و مدیریت مصرف را نداشته باشند، مطمئنا" در فصل تابستان با خاموشی مواجه خواهیم بود.

وی خاطر نشان کرد: در سطح کشور ما 30 میلیون مشترک داریم که اگر هر مشترکی یک لامپ 100 وات را خاموش کند معدل 3 هزار مگابایت نیروگاه مجازی ساخت و این نیروگاه هیچگونه اعتباری نیاز ندارد.

تیموری با توجه به سیاست‌های مقام معظم رهبری در خصوص استفاده از مولدهای مقیاس، گفت: وزارت نیرو در این خصوص برنامه دارد که 3 هزارمگا بایت برق خود را از طریق مولدهای مقیاس کوچک انجام دهد.

 وی با بیان اینکه در استان همدان حدود 400 مگابایت سرمایه‌گذار به شرکت مراجعه کرده که در حال انجام هستند، افزود: مراحل ساختمانی آن انجام شده یعنی بیش از 10 درصد  کل کشور در سطح استان است و امیدواریم تا دو سال آینده نیروگاه های مقیاس کوچک وارد مدار بشوند.

 مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان  در پایان سخنانش با بیان اینکه قدرت ترانس‌های برق ما  استاندارد است و هر مشترک 25 آمپر معادل 5  کیلو وات برق مصرف می‌کند، افزود: در صورتی که یک ترانس می‌تواند 40 مشترک را تأمین کند و ما بخواهیم از آن 70  تا 80  مشترک را از آن تأمین کنیم و اگر اینطور باشد افت ولت در شبکه به وجود می‌آید و خارج شبکه‌های استاندارد می‌شود و این غیرممکن است.