28. ارديبهشت 1394 - 14:30   |   کد مطلب: 27862
حضور همدانی‌ها روی تشک کشتی لیگ برتر با اما و اگر

1201

در حالی که مسئولان ورزش استان از قطعی شدن حضور تیم منتخب همدان در لیگ برتر و مسابقات فصلی خبر می‌دهند اما وضعیت مالی گوش ‌شکسته‌های همدانی مشخص نیست.

به گزارش آواسیدجمال به نقل از فارس،در حالی که کمتر از چهار روز تا شروع فصل نخست مسابقات کشتی لیگ برتر باقی مانده اما وضعیت گوش‌شکسته‌های همدانی برای حضور در این رقابت‌ها هنوز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

عصر یکشنبه آخرین فرصت برای اعلام آمادگی تیم‌های شرکت‌کننده در این رقابت‌ها بوده که همدانی‌ها با مشقت فراوان و رایزنی نسبت به این کار اقدام کردند.

مسئولان هیئت کشتی با ارائه یک برگ چک 25 میلیون تومانی به فدراسیون کشتی، حضور یک تیم از استان که هنوز اسمی برای آن مشخص نشده را اعلام کردند.

به گفته مسئولان فدراسیون کشتی مرحله نخست رقابت‌های لیگ برتر کشتی باشگاه‌های کشور پایان هفته جاری و طی روزهای 31 اردیبهشت و اول خردادماه در مجموعه ورزشی انقلاب کرج با عنوان مرحوم علیرضا سلیمانی پهلوان کشور و قهرمان سنگین‌وزن کشتی آزاد جهان، برگزار خواهد شد.

در حال حاضر در سایت فدراسیون کشتی 9 تیم در رشته آزاد دیده می‌شود، در حالی که همدانی‌ها خودشان نمی‌دانند با چه اسمی بر روی تشک کشتی لیگ برتر می‌روند اما در سایت همدان نام صنایع غذایی سحر دیده می‌شود.

به جز تیم منتخب همدان تیم‌های بیمه رازی تهران، هیئت کشتی کرمانشاه، گروه ساختمانی کفایتی خراسان، ستارگان ساری، نوین چرم البرز، دانسفهان قزوین، صدرای زیرآب مازندران و هیئت کشتی کرج در فصل اول این رقابت‌ها به صورت دوره‌ای با هم به رقابت می‌پردازند.

*هیئت کشتی برای تیمداری تابع دستور استاندار و معاون سیاسی

رئیس هیئت کشتی استان همدان در این ارتباط گفت: به دنبال عدم حضور تیم منتخب استان در مسابقات، مسئولان ارشد استان پیگیر مشکلات این موضوع شدند.

جلال صابریون افزود: از سوی شخص استاندار و الهی‌تبار معاون سیاسی وی به هیئت کشتی تکلیف شد تا پیگیری‌های لازم برای حضور در این رقابت‌ها انجام شود.

وی اضافه کرد: در این راستا برای اعلام آمادگی چک تضمین 25 میلیون تومانی ارائه شد تا از فرصت باقی مانده برای حضور در لیگ استفاده شود.

رئیس هیئت کشتی استان همدان ادامه داد: طی این مدت با مسئولان ورزش شهرداری مذاکراتی انجام شده و باید منتظر باشیم تا اعضای شورای شهر نظر نهایی خود را در این زمینه اعلام کنند.

*حضور در لیگ برتر 750 میلیون تومان برای همدان آب می‌خورد

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه برای حضور تیم منتخب استان در هر فصل چه مبلغ نیاز است، یادآور شد: پیش‌بینی ما در مجموع 750 میلیون تومان است و برای هر فصل نیز حدود 250 میلیون تومان؛ که هنوز نمی‌دانیم این مبلغ از کجا در اختیار هیئت قرار خواهد گرفت.

صابریون خاطرنشان کرد: با وجود اینکه تیم همدان در روزهای نزدیک به شروع لیگ، شکل گرفته به طور حتم نمی‌توانیم با کشتی‌گیران شاخص و صاحب‌عنوان همدان و خارج از استان مذاکره کرده و به توافق برسیم.

وی گفت: در حال حاضر به دلیل عدم برخورداری منابع مالی نه تنها البسه مورد نیاز حضور در لیگ را تهیه نکرده‌ایم بلکه هتل و محل استقرار تیم در شهر کرج هم مشخص نشده است.

گفتنی است مرحله نخست رقابت‌های لیگ برتر کشتی باشگاه‌های کشور پایان هفته جاری و در روزهای 31 اردیبهشت و اول خردادماه در مجموعه ورزشی انقلاب کرج با عنوان مرحوم علیرضا سلیمانی پهلوان کشور و قهرمان سنگین‌وزن کشتی آزاد جهان با حضور 9 تیم در کشتی آزاد و 6 تیم در کشتی فرنگی برگزار خواهد شد.