به گزارش آوای سیدجمال؛ انتخابات دوره دهم مجلس در سال گذشته در اسفندماه برگزار شد و بسیاری از منتخبین مردم در این دوره با رأی بالاتری نسبت به دیگری راهی مجلس شدند که از خردادماه امسال بر صندلی مجلس تیکه میزنند.
البته در برخی از نقاط کشور انتخابات به دور دوم کشده شده که این مهم شامل حال اسدآباد نشد چرا که اکبر رنجبرزاده با بالاترین رأی منتخب مردم در این دوره شد.
با وجودی که انتخابات مجلس در اسفندماه برای اسدآباد تمام شده است و تا دوره یازدهم انتخابات دیگر برگزار خواهد، اما برخی از کاندیداهای ای دوره از مجلس در شهرستان بازهم تبلیغات گاه و بی گاه خود را ادامه میدهند.
البته این تبلیغات که گاها به صورت پیامک و به صورت کانال در شبه های اجتماعی است، اگر گچه تا انتخابات یازدهم چهار سال دیگر فاصله است، اما برای کاندیداها ی اثر مثبت و اعلام احتمالی برای انتخابات آینده است.
در یکی از پیامهای این کاندیدای احتمالی مجلس آینده آمده که قرار است اطلاع رسانی در زمینه اخبار مهم سیاسی، اجتماعی و فرهنگی داشته باشد و همچنین کمک به روند مشارکتهای سیاسی سال آینده؛
البته ما به این کاندیداهای احتمالی پیشنهاد میکنیم که از هم اکنون قانون مداری در اولویت برنامه هایشان باشد و از تبیغات زودهنگام برای انتخابات دوره یازدهم دست نگه دارند چرا که همین موجب پا گذاشن روی قوانین میشود.
انتهای پیام/ن