به گزارش آوای سیدجمال، به نقل از خبرگزاری تسنیم از اسدآباد، کریم حمیدوند بعد از ظهر امروز در ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی اظهار داشت: از ادارات در بحث مناسبسازی توقعی برای نصب آسانسور نیست اما توقع داریم ورودی و احداث رمپ را انجام دهند چرا که کار چندان سختی نبوده و به اعتبار چندانی نیز نیاز ندارد.
وی با اشاره به اینکه حجم کارهای اجرایی مناسبسازی 80 درصد با شهرداری است تصریح کرد: متاسفانه آموزش و اطلاعرسانی در بحث ضوابط فنی بسیار کم بوده که باید با آموزش بیشتر در ساخت و سازهای غیراستاندارد مجاز در بحث مناسبسازی پیشگیری کرد.
حمیدوند افزود: عدم مناسبسازی ساختمانهای اداری با شکایت معلولان ضمانت اجرایی داشته و ضمن جریمه نقدی امکان انفصال دائم یا موقت از خدمات عمومی، تنزل مقام و یا محرومیت از انتصاب به پستهای حساس و مدیریتی و یا اخراج از نهاد سازمان متبوع نیز وجود دارد.
وی با بیان اینکه مناسبسازی یکی از موضوعات مهمی است که منجر به قانون شده و توجه به اعمال مناسبسازی به عنوان حقوق شهروندی امسال در ارزیابیهای ادارات مدنظر قرار گرفته، ادامه داد: بخشی از اعتبار را در قالب تعمیر و تجهیز میتوان به بحث مناسبسازی ساختمانهای اداری سطح شهرستان اختصاص داد.
مدیر اداره بهزیستی شهرستان اسدآباد هم از وجود 1586 معلول ذهنی و جسمی در این شهرستان خبر داد و گفت: مجموع معلولان شناسایی شده این شهرستان 1586 نفر بوده که از این تعداد، معلولان شناسایی شده 717 نفر معلول جسمی، 693 نفر ذهنی، 41 نفر روانی، 170 نفر شنوایی، 12 نفر صوت و گفتار و 94 نفر معلولان بینایی را تشکیل میدهند.
اکبر احمدیمنش در ادامه با بیان اینکه سال گذشته 52 نقطه در سطح شهر اسدآباد توسط کمیته فنی برای مناسبسازی معلولان شناسایی و به شهرداری معرفی شد، افزود: سال گذشته بهزیستی اعتبارات تملک دارایی را با اولویت مناسبسازی انجام داده است.
انتهای پیام/