به گزارش آوای سیدجمال، به نقل از نافع، محرم روزبه گفت: نمایش «مهدی» به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران توسط انجمن هنری «آوای امید و آرزو» با محوریت وحدت و آزادی به روی صحنه میرود.
وی افزود: این نمایش، داستان یک خانواده تراز انقلاب است که به زندگی روزمره خود میپردازند و در جریان آن اتفاقاتی جذاب و ماندگار صورت می گیرد که با معرفی قهرمان، پیام داستان بیان میشود.
معاون فرهنگی و امور جوانان ورزش و جوانان استان تصریح کرد: این نمایش اثر عباس اکبری و به کارگردانی مالک زارعی است که با اجرای بازیگران، داوود ابراهیمی، یاسر پاشایی، فریبا فضیلی، معصومه محمدی، سجاد سپهری، فائزه محسنیفر و مالک زارعی با حمایت معاونت جوانان و مشارکت شهرداری همدان، معاونت فرهنگی سپاه انصارالحسین(ع) و بسیج هنرمندان، ۱۲ الی ۲۱ بهمن ماه ساعت ۱۷.۳۰ در تالار فجر به روی صحنه می رود.
انتهای پیام