به گزارش آوای سیدجمال، به نقل از نافع، افشین یاری امروز اظهار کرد: در پی اعلام خبری مبنی بر اين که فردی برای ساکنان يکی از مجتمعهای مسکونی سطح شهر ايجاد مزاحمت کرده و با خود اسکناس جعلی به همراه دارد، رسيدگی به موضوع در دستور کار پليس شهرستان اسدآباد قرار گرفت.
وي افزود: مأموران گشت کلانتری 11 شهرستان اسدآباد برای بررسی موضوع به آدرس اعلامی مراجعه که مشخص شد فردی با یکی از ساکنان مجتمع درگير شده است.
فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد گفت: پس از انتقال متهم به کلانتری در بازرسی از وی، 17 قطعه اسکناس 500 هزار ریالی و 774 قطعه اسکناس 100 هزار تقلبی کشف شد.
وی ادامه داد: در مآموریت دیگری نیز کارکنان پليس آگاهی شهرستان، یک سارق منزل را با انجام اقدامات و شگردهای پلیسی دستگیر کردند.
یاری با بیان اینکه متهم در بازجوییهای فنی، به 2 فقره سرقت منزل با همدستي دوستش در شهرستان اسدآباد اعتراف کرد که با راهنمایی متهم، اموال مسروقه کشف و تلاش برای دستگيری همدست او دامه دارد.
وی در پایان گفت: از مردم درخواست می شود در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک با پلیس 110 تماس بگیرند و هرگونه پیشنهاد و انتقاد نسبت عملکرد پلیس را به سامانه 197 اطلاع دهند.
انتهای پیام/