به گزارش آوای سیدجمال، سردار بخشعلی کامرانی صالح ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران از کشف ۳ محموله با ۶ هزار قطعه طیور و ۲ محموله با ۱۹ راس انواع دام قاچاق در محورهای مواصلاتی شهرستان بهار خبر داد.
وی گفت: در پی اجرای طرح های مختلف مبارزه با قاچاق کالا کارکنان انتظامی شهرستان بهار از ابتدای بهمن ماه تاکنون موفق به کشف ۵ محموله دام و طیور قاچاق در محور های مواصلاتی این شهرستان شده اند.
سردار کامرانی صالح افزود: این محموله ها شامل ۶ هزار قطعه طیور، ۵ راس گاو و ۱۴ راس گوسفند مولد بوده که ارزش آن ها توسط کارشناسان یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برآورد شده و ۶ متهم در این خصوص به مرجع قضایی معرفی شده اند.
فرمانده انتظامی استان همدان همچنین از توقیف ۲۷ راس گوسفند قاچاق و فاقد مجوز در شهرستان اسدآباد خبر داد.