به گزارش آوای سیدجمال، مهدی دهقان نیری در جمع روحانیون در حسینیه آیت الله خامنه ای شهر اسدآباد با بیان اینکه ما دچار درد سواد رسانه ای است، اظهار کرد: سالها پیش ما مشکلی به عنوان خط قرمز داشتیم، قد و اندازه این خطوط قرمز در رسانه ملی که به سه الی 4 شبکه بیشتر نمیرسید، یکسان بود و همه شبکه ها باتوجه به یک حد و مرز و خط قرمز کار میکردند.؛ به طور مثال ما در کردستان برای وحدت بین شیعه و سنی برنامه های این شبکه بزرگ استانی که کلی برای آن هزینه شده بود، را بعداز اذان مغرب آغاز میکردیم و خطوط قرمز باعث شده بود که ما یعنی رسانه ملی از مردم دور شود.
وی ادامه داد: مشکلی که رسانه داشت، این بود که امعه غیر هدف را نمیتواند کیش کند و به فرض مثال به کودکان بگوید که این برنامه مختص شما نیست بلکه مختص بزرگکترها است و باید کودک و نوجوان برود، بخوابد؛ بنابراین طی جلسات مختلفی به این نتیجه رسیدیم که رسانه را در سه گروه شبکه تخصصی، اختصاصی و عمومی تقسیم و برنامه تولید کند.
مدیرکل صداو سیمای همدان با بیان اینکه شبکه استانی همدان نه لباس بومی داریم نه موسیقی محلی بومی، اظهار کرد: کار در شبکه استان همدان نسبت به دیگر شبکه های استانها بوم محور سخت تر است، اما آنچه در شبکه استانی مفیدتر است تمام مسائل استان از این آینه تمام نما پخش میشود و همه شهرهای استان را در برمیگیرد.
وی با بیان اینکه شبکه استانی امکانات زیادی ندارد و به فرض مثال برای پخش زنده یک برنامه از شهرستانها با مشکل مواجه هستیم؛ افزود: پخش زنده برنامه ها در شهرستان ها یک فرصت است که معیارهای خوبی دارد اما امکانات وجود ندارد.
دهقان نیری تأکید کرد: اگر امکنات شهرستانی را با کمک مسئولان بتوانیم ارتقاء ببخشم، قطعا" بهتر میتوان به شهرستان خدمات رسانه ای داد و این امر نیاز است که دست شبکه استانی همدان بگیرند .
منبع: نافع
انتهای پیام/ن