1. بهمن 1399 - 22:34   |   کد مطلب: 38000
جداسازی خطوط رفت و برگشت گردنه اسدآباد با 8 میلیارد تومان اعتبار
معاون امور عمرانی استانداری همدان از برگزاری مناقصه برای اجرای طرح جداسازی خطوط رفت و برگشت گردنه اسدآباد با بیش از هشت میلیارد تومان اعتبار خبر داد.

به گزارش آوای سیدجمال، فرهاد فرزانه، معاون عمرانی استانداری همدان گفت: مجوز برگزاری مناقصه جداسازی خط  رفت و برگشت گردنه اسدآباد با اعتبار هشت میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان گرفته شده است.

 

او در جریان بازدید از روند ایمن سازی گردنه اسدآباد که با حضور صادقی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده استان، سعید کتابی فرماندار شهرستان اسدآباد و درویشی،مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری همدان برگزار شد افزود: در این طرح به طول ۱۵ کیلومتر بین مسیر رفت و برگشت در گردنه اسدآباد نیوجرسی نصب خواهد شد و بعد از آن روشنایی بر روی نیوجرسی ها هم با اعتبار چهار میلیارد و ۷۰۰میلیون تومان انجام خواهد شد.

 

معاون امور عمرانی استانداری همدان افزود:افتتاح طرح فوق نقش مؤثری در کاهش آمار تصادفات رخ به رخ و انحراف به چپ در گردنه معروف اسدآبادخواهد داشت و در صورت تخصیص صددرصدی اعتبار این طرح ها  سال آینده  به بهره برداری خواهند رسید.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: 
جداسازی خطوط رفت و برگشت
گردنه اسدآباد