25. اسفند 1399 - 8:48   |   کد مطلب: 38490
مقاوم سازی بیش از ۵ هزار واحد مسکونی روستایی در شهرستان اسدآباد
معاون عمرانی فرماندار اسدآباد گفت: تاکنون ۵ هزار و ۱۰۰ واحد روستایی شهرستان در مقابل زلزله و حوادث احتمالی طبیعی مقاوم سازی شدند.

به گزارش آوای سیدجمال، آبیار، معاون عمرانی فرماندار اسدآباد گفت: با اعتبارات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و کمک بانک‌ها تاکنون ۵ هزار و ۱۰۰ واحد روستایی در مقابل زلزله و حوادث احتمالی طبیعی مقاوم سازی شدند.

 

او از مقاوم سازی ۲۰۰ واحد مددجویی در روستا‌ها باکمک کمیته امداد امام خمینی(ره) و بنیاد مسکن و بسیج سازندگی خبر داد و گفت: این واحد‌ها در سیل پارسال به طور کامل تخریب شدند.

 

او همچنین افزود: تاکنون در مجموع ۴۵ درصد واحد‌های روستایی در مقابل زلزله نوسازی و مقاوم سازی شدند، اما همچنان تعداد واحد های فرسوده روستایی در شهرستان بالاست  و نیازمند مشارکت روستاییان برای مقاوم سازی داریم.

 

آبیار گفت: از مجموع ۱۱ هزار و ۴۰۰ واحد روستایی فرسوده در شهرستان، ۴۵ درصد مقاوم سازی شدند و ۵۵ درصد همچنان فرسوده هستند.

 

معاون فرماندار اسدآباد از اصلاح و نوسازی ۲۵ کیلومتر شبکه برق در شهرستان به ویژه در روستا‌ها خبر داد و گفت: یک پست هوایی ۱۲۰۰ کیلو ولت و ۳۰۰ کیلومتر فشار متوسط برق هم در روستاهای شهرستان اصلاح و ترمیم و استاندارد سازی شد.

انتهای پیام/