به گزارش آوای سیدجمال، صبح امروز در جلسه ای با حضور مسئولان شهرستانی و استانی موانع پروژه کنارگذر مورد بررسی قرار گرفته.
در این جلسه مسئولانی چون رئیس پلیس راه، سرپرست حوزه های شرکتی ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل، نماینده ای از استانداری و معاون فرماندار حضور داشته اند.
اما اینکه کدام موانع بر سر راه تکمیل و بهره برداری این پروژه است، به دلیل نبود خبرنگاری در جلسه هنوز خبری در دست نیست!
پروژه کنارگذر که در آستانه 13 ساله شدن است، یکی از پروژه های بزرگ و مطالبات به حق مردم است و هنوز در پیچ و خم های موانع به سر می برد.
معاون سابق استاندار همدان در دولت قبل خبر از بهره برداری و زیر بار ترافیکی رفتن این پروژه در مردادماه 1400 داده بود که آخرین روزهای این سال را میگذاریم و خبری از افتتاح نیست.
این پروژه نه تنها افتتاح نشد بلکه موجبات مرگ تعدادی از نوجوانان و جوانان را به دلیل اجرای کار نمایشی با موتورسواری در این مسیر فراهم کرد.
پروژه کنارگذر در حال حاضر تا تیرماه امسال ۹۲ درصد پیشرفت داشته است.
انتهای پیام/ن