به گزارش آوای سیدجمال، به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم سرپرست اداره آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد در پیامی این روز را به جامعه فرهننگی تبریک گفت.
در این پیام آمده:
بسم الله الرحیم الرحیم
۱۲ اردیبهشت، سالروز پاسداشت مقام والای معلم و فرصتی مغتنم است تا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای والامقام، بالاخص معلمان و دانشآموزان شهید و 2 شهید شاخص و گرانقدر تعلیم و تربیت، شهیدان رجایی و باهنر و بویژه معلم متفکر انقلاب، شهید آیت الله مرتضی مطهری، مراتب سپاس خود را تقدیم انسانهای بزرگ و والاهمتی کنیم که کاروان دانش بشر را به سوی تعالی و سعادت رهنمون میسازند.
شهید مطهری الگویی تمام عیار برای جامعه بزرگ معلمان بوده و سالروز شهادت این استاد برجسته نظام مقدس جمهوری اسلامی و نامگذاری این روز به نام معلم، زمینهای برای ارج نهادن به زحمات این عزیزان در عرصه تعلیم و تربیت و انسان سازی است.
بیشک اعتلای فرهنگ و اندیشه جامعه و ساختن تمدن نوین ایرانی با الگوی اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمانی است که در ترویج دانش و بینش همانند استاد شهید اهتمام میورزند و از همین روست که نام و جایگاه والای معلم در فرهنگ ما همواره با قداست و احترام همراه بوده است.
اینجانب فرارسیدن روز و هفته بزرگداشت مقام معلم را به فرهنگیان و معلمان پر تلاش و دلسوز دیار بیدارگر مشرق زمین سید جمال الدین اسدآبادی تبریک عرض نموده و برخود واجب میدانم به مصداق حدیث شریف "من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق" و به افتخار جایگاه رفیع معلمی مراتب سپاس، تقدیر و تشکر خویش را از همکاری، همراهی و تلاشهای دلسوزانه کلیه فرهنگیان(شاغل و بازنشستگان عزیز) و همه مسئولین و عزیزانی که در این عرصه مهم و حیاتی ما را مدد میرسانند به عمل آورم.
در پایان امیدوارم با همت والای همه فرهنگیان عزیز، استادان و معلمان فرهیخته به سوی جامعهای پویا و بانشاط گام برداریم و فرزندانمان را برای ساختن و اداره کردن هر چه بهتر جامعه اسلامی و انسانی و تحقق آرمانها و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و عمل به منویات مقام معظم رهبری و اجرای برنامههای دولت بویژه اهداف بالادستی نظام تعلیم و تربیت همچون سند تحول بنیادین آماده نماییم.
سرپرست آموزش و پرورش شهرستان اسدباد
سجاد محمدی شمیم
انتهای پیام/ن