30. شهريور 1401 - 23:16   |   کد مطلب: 43267
هواشناسی همدان از بارش پراکنده و غبار رقیق در استان خبر داد
کارشناس اداره‌ کل هواشناسی استان همدان با بیان اینکه بعدازظهرها شاهد افزایش ابر در برخی از نقاط استان خواهیم بود گفت: احتمال بارش پراکنده در نقاط شمالی استان برای فردا /پنجشنبه/ وجود دارد.

به گزارش آوای سیدجمال، «محمد حسن باقری شکیب» روز چهارشنبه افزود: بر اساس بررسی داده ها و نقشه های پیش یابی هواشناسی، آسمان بیشتر نقاط استان همدان در ۲۴ ساعت آینده قسمتی ابری همراه با غبار رقیق پیش بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه تا پایان هفته تغییرات محسوس دمایی در استان همدان نداریم اظهار داشت: از هفته آینده یک تا ۲ درجه سانتیگراد دمای هوای روزانه گرم می شود و دمای شبانه تغییر محسوسی ندارد.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان همدان خاطرنشان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، اسدآباد، فامنین و نهاوند با ۳۲ درجه سانتیگراد بالای صفر و بهار و کبودرآهنگ با هفت درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب گرمترین و خنک ترین نقاط استان همدان بودند.

وی افزود: کمینه و بیشینه دمای هوای شهر همدان نیز در این مدت به ترتیب ۱۰ و ۳۰ درجه سانتیگراد بالای صفر به ثبت رسیده است. /ایرنا

برچسب‌ها: 
هواشناسی