26. آذر 1401 - 9:51   |   کد مطلب: 43951
به بهانه روز حمل و نقل؛
اولین بار کدام کامیون به اسدآباد آمد؟
اولین بار یک دستگاه کامیون برلیت فرانسوی از سمت کرمانشاه وارد اسدآباد می‌شود و از راه قدیمی اسدآباد به همدان و تهران می‌رود.

به گزارش آوای سیدجمال،  اسدآباد با وجود تریلرها و کامیونهای بی شماری جز شهرهای حمل و نقلی کشور است.

به مناسبت 26 آذرماه که مصادف با روز حمل و نقل است، فرصت را غنیمت شمرده و به نقل از کتاب " سیری در تاریخ فرهنگ و هنر اسدآباد به ورود اولین کامیون در این شهر اشاره می‌کنیم.

بنا بر نقل آقای ناصر مظفری از مطلعین در اسدآباد، اولین بار یک دستگاه کامیون برلیت(BERLIET) فرانسوی از سمت کرمانشاه وارد اسدآباد می‌شود و از راه قدیمی اسدآباد به همدان(دره شهراب) به سمت تهران می‌رود.

نکته مور یادآوری آقای مظفری در مورد این کامیون انتقال نیرو به چرخهای عقب کامیون با زنجیر بوده است.

همچنین او می‌گوید: کامیون نتوانست از گردنگاه که همان گردنه به زبان اسدآبادی هاست، بالا برود و به ناچار نیمی از بار خود را در اسدآباد تخلیه کرد تا نیم دیگر مسیر را تا بالای گردنه بپیماید و آن را بالای گردنه خالی و برمی‌گردد و نیم مانده در اسدآباد را دوباره بار می‌کند و وقتی به بالای گردنه می‌رسد بقیه بار خالی شده در بالای گردنه را بار کرده و به همدان می‌رود.

انتهای پیام/ن

برچسب‌ها: 
روز حمل و نقل
کامیون
اسدآباد