28. دى 1401 - 14:18   |   کد مطلب: 44188
مدیرکل هواشناسی استان همدان،
کاهش ۴۸ درصدی بارش‌های همدان
مدیرکل هواشناسی استان همدان گفت: با وجود بارش سنگین برف در این استان بارش‌ها نسبت به پارسال ۴۸ درصد کاهش داشته است.

به گزارش آوای سیدجمال،  حسین عابد افزود: در ایستگاه همدان (سعیدیه) از ابتدای سال زراعی تاکنون ۸۳ میلیمتر بارش ثبت شده که نسبت به سال گذشته ۴۸ درصد و نسبت به میانگین بلند مدت ۶۳ درصد کاهش دارد.

او افزود: بیشترین میزان بارندگی مربوط به نهاوند با ۹۹ میلیمتر ثبت شده که نسبت به پارسال ۸ درصد و نسبت به میانگین بلند مدت ۳۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

عابد در ادامه تصریح کرد: کمترین بارش‌های استان نیز مربوط به فامنین با ۳۰ میلیمتر است که نسبت به سال زراعی گذشته ۶۷ درصد و نسبت به میانگین بلند مدت ۷۲ درصد کاهش دارد.

مدیرکل هواشناسی استان همدان گفت: سامانه بارشی اخیر که از روز شنبه ۲۴ دی ۱۴۰۱ شروع شد و تا یکشنبه ادامه داشت طی چند سال گذشته بدین شکل یکسان و با عمق به نسبت زیاد در همدان رخ نداده بود.

مدیرکل هواشناسی همدان عمق برف در این سامانه بارشی را بین ۱۰ تا ۶۰ سانتیمتراعلام کرد.

برچسب‌ها: 
مدیرکل هواشناسی استان همدان
بارش‌های همدان