14. آبان 1403 - 7:43   |   کد مطلب: 48680
هشدار ارتش یمن درباره همکاری با شرکت‌های رژیم صهیونیستی
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در بیانیه‌ای کفت که بسیاری از شرکت‌های فعال در کشتیرانی دریایی وابسته به رژیم اسرائیل در حال تلاش برای فروش دارایی‌های خود و انتقال این دارایی‌ها و اموال از کشتی‌های کشتیرانی و حمل و نقل دریایی به شرکت‌های دیگر یا ثبت نام به نام آنها هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای سیدجمال»،یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد: گزارش‌های اطلاعاتی حاکی از آن است که شرکت‌های دریایی متعلق به رژیم صهیونیستی دارایی‌های خود را از کشتی‌های باری و حمل و نقل دریایی به شرکت‌های دیگر یا به شرکت‌هایی منتقل می‌کنند که به اسامی طرف‌های دیگر ثبت شده است.

وی افزود: به هیچ‌گونه تغییری در مالکیت یا پرچم کشتی‌های دشمن صهیونیست توجه نمی‌کنیم.

سریع، ادامه داد: به همه طرف‌های ذیربط درباره همکاری و تعامل با این شرکت‌ها یا کشتی‌ها هشدار می‌دهیم.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن تاکید کرد: شرکت‌ها و کشتی‌هایی که بخواهند همکاری کنند از این جهت که از منطقه عملیات ما عبور می‌کنند مورد مجازات قرار خواهند گرفت.

وی اظهار کرد: به محاصره دریایی دشمن صهیونیست و هدف قرار دادن همه کشتی‌های وابسته به این رژیم یا کشتی‌هایی که عازم سرزمین‌های اشغالی باشند، ادامه می‌دهیم.

مقام نظامی یمن، تصریح کرد: این محاصره تا زمان توقف حملات به غزه و نیز لبنان ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: 
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن
رژیم صهیونیستی