آخرین اخبار

3. مرداد 1405 - 15:55   |   کد مطلب: 49716
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان خبر داد:
آغاز واریز یارانه‌های نقدی کودهای فسفاته و پتاسه به حساب کشاورزان همدانی
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدانگفت: نخستین مرحله یارانه نقدی کودهای فسفاته و پتاسه، امروز (شنبه، سوم مرداد) به حساب کشاورزان استان همدان واریز شد؛ این طرح حمایتی با هدف کاهش هزینه تولید و تشویق به مصرف نهاده‌های باکیفیت، به‌تدریج برای سایر واجدین شرایط نیز اجرایی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای سیدجمال»، بهروز الیاسی، در جمع خبرنگاران از اجرایی شدن تصمیم وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر پرداخت یارانه نقدی به کشاورزان خبر داد و اعلام کرد: نخستین مرحله از این یارانه‌ها، امروز شنبه سوم مردادماه به حساب بهره‌برداران استان همدان واریز شد.

الیاسی با بیان اینکه این اقدام در راستای سیاست‌های حمایتی دولت برای کاهش هزینه‌های تولید و تشویق کشاورزان به استفاده از کودهای باکیفیت انجام شده است، افزود: کشاورزانی که نسبت به تهیه و مصرف کودهای فسفاته و پتاسه اقدام کرده‌اند، مشمول این طرح بوده و واریز یارانه‌ها به تدریج برای سایر واجدین شرایط نیز انجام خواهد شد.

وی با تأکید بر اهمیت مصرف بهینه نهاده‌های کشاورزی در افزایش کمی و کیفی محصولات، عنوان کرد: تخصیص یارانه نقدی به نهاده‌های فسفاته و پتاسه، گامی مؤثر در جهت حمایت از تولید محصولات راهبردی و کمک به معیشت بهره‌برداران عزیز است تا بتوانند با فراغ بال بیشتری نهاده‌های مورد نیاز خود را تهیه کنند.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان در پایان خاطرنشان کرد:«این شرکت به‌عنوان بازوی اجرایی وزارت جهاد کشاورزی، تمام تلاش خود را برای اجرای دقیق و سریع این ابلاغیه به کار بسته است تا یارانه‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دست کشاورزان واقعی برسد و زنجیره تأمین و مصرف نهاده‌ها در استان با قدرت تداوم یابد.

انتهای خبر/

دیدگاه شما