28. شهريور 1405 - 10:15   |   کد مطلب: 49823
رئیس اورژانس ۱۱۵ و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان
تحول در اورژانس همدان با توسعه ناوگان امدادی
رئیس اورژانس ۱۱۵ و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان از آغاز روند نوسازی ناوگان، تقویت زیرساخت‌ها و حرکت به سمت اورژانس هوشمند برای ارتقای کیفیت خدمات پیش‌بیمارستانی در استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای سیدجمال»، محمد ربیع‌یگانه، رئیس اورژانس ۱۱۵ و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با اشاره به پنجاه‌ویکمین سالگرد تأسیس اورژانس پیش‌بیمارستانی اظهار کرد: اورژانس فقط یک مجموعه درمانی نیست، بلکه نخستین حلقه نجات است که در آن ثانیه‌ها برای حفظ جان انسان‌ها اهمیت دارد.

وی افزود: طی سه ماه گذشته که مسئولیت مدیریت اورژانس پیش‌بیمارستانی استان را بر عهده گرفته‌ام، تلاش کرده‌ایم به جای ارائه وعده، اقدامات عملی برای ارتقای خدمات اورژانسی استان انجام شود.

ورود ۱۶ آمبولانس جدید با اعتبار ۳۵۰ میلیارد تومان

ربیع‌یگانه با اشاره به برنامه نوسازی ناوگان اورژانس همدان گفت: با حمایت استانداری، سازمان اورژانس کشور و مجموعه مدیریت استان، تفاهمنامه خرید ۲۵ دستگاه آمبولانس تیپ B به ارزش حدود ۵۰۰ میلیارد تومان منعقد شد که تاکنون ۱۶ دستگاه از این آمبولانس‌ها با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیارد تومان وارد استان شده است.
وی ادامه داد: هر آمبولانس جدید یک پایگاه متحرک نجات محسوب می‌شود که می‌تواند فاصله میان وقوع حادثه و رسیدن خدمات درمانی را کاهش دهد.

رئیس اورژانس ۱۱۵ همدان از دریافت مجوز خرید یک دستگاه خودروی فرماندهی عملیات نیز خبر داد و گفت: این خودرو با اعتباری بیش از ۹ میلیارد تومان برای مدیریت صحنه در حوادث بزرگ و مأموریت‌های با مصدومان انبوه اختصاص می‌یابد.
وی بیان کرد: همچنین مجوز خرید هفت دستگاه موتورلانس با اعتبار حدود ۶ میلیارد تومان دریافت شده و فرآیند خرید آن در حال انجام است تا در شرایط پرترافیک و مأموریت‌های فوری، زمان رسیدن نیروهای امدادی کاهش یابد.

توسعه اورژانس هوشمند با تله‌مدیسین و تقویت نیروی انسانی

ربیع‌یگانه با تأکید بر نقش فناوری در آینده اورژانس اظهار کرد: در گام نخست ۱۰ دستگاه تله‌مدیسین جدید از سازمان اورژانس کشور دریافت شده است و در مراحل بعدی پایگاه‌های بیشتری به این فناوری مجهز می‌شوند.

وی افزود: با استفاده از تله‌مدیسین، کارشناسان اورژانس در محل حادثه می‌توانند از ظرفیت پزشکان و مراکز تخصصی برای تصمیم‌گیری دقیق‌تر و ارائه خدمات بهتر استفاده کنند.
رئیس اورژانس ۱۱۵ همدان همچنین از دریافت مجوز استخدام نیرو برای پایگاه‌های اورژانس خبر داد و گفت: تقویت نیروی انسانی در کنار توسعه تجهیزات و فناوری، از نیازهای اصلی اورژانس استان است.

وی با اشاره به ضرورت ادامه روند توسعه زیرساخت‌های اورژانس همدان تصریح کرد: این استان علاوه بر مرکز شهر، دارای روستاها، مناطق کوهستانی، شهرستان‌ها و محورهای مواصلاتی گسترده‌ای است که نیازمند پایگاه‌های بیشتر، آمبولانس‌های مجهزتر و تجهیزات پیشرفته‌تر هستند.

ربیع‌یگانه با قدردانی از مسئولان استان، سازمان اورژانس کشور، دانشگاه علوم پزشکی همدان و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه اورژانس برای خرید خودرو و تجهیزات نیست، بلکه برای به دست آوردن زمان و نجات جان انسان‌ها است.

وی در پایان از مردم خواست هنگام شنیدن صدای آژیر آمبولانس مسیر را برای خودروهای امدادی باز کنند، در محل حادثه تجمع نکنند و از تماس‌های غیرضروری با سامانه اورژانس پرهیز کنند، چراکه چند ثانیه تأخیر می‌تواند سرنوشت یک انسان را تغییر دهد.

 

انتهای خبر/

برچسب‌ها: 
اورژانس، آمبولانس، همدان