آخرین اخبار

26. تير 1405 - 15:28   |   کد مطلب: 49700
فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد از کشف ۴ کیلوگرم و ۴۳۵ گرم مواد مخدر از نوع تریاک، توقیف یک دستگاه خودروی سمند و دستگیری یک متهم در این رابطه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای سیدجمال»، سرهنگ مصیب شاهملکی اظهار کرد: در پی اقدامات اطلاعاتی مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان، مشخص شد یکی از قاچاقچیان قصد انتقال مواد مخدر از یکی از شهرستان‌های همجوار به اسدآباد را دارد.

وی افزود: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر با همکاری عوامل کلانتری ۱۲ جانبازان و یگان امداد، پس از انجام اقدامات اطلاعاتی، خودروی متهم را در محور اصلی شناسایی کردند و در عملیاتی غافلگیرانه آن را متوقف و مورد بازرسی قرار دادند.

فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد ادامه داد: در بازرسی از این خودرو ۴ کیلوگرم و ۳۸۰ گرم تریاک و ۵۵ گرم سوخته تریاک کشف شد. در این عملیات، خودروی سمند توقیف و یک متهم دستگیر شد که پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

سرهنگ شاهملکی در پایان با قدردانی از همکاری شهروندان با پلیس، تأکید کرد: مشارکت و همراهی مردم نقش مؤثری در تسریع روند مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر دارد و خوشبختانه این همکاری در سطح شهرستان به‌خوبی در حال انجام است.

انتهای خبر/

دیدگاه شما