آخرین اخبار

14. تير 1391 - 19:28   |   کد مطلب: 1003

  مدیر کل فرهنگی شهرداری تهران از برگزاری جشن های نیمه شعبان با هدف تقویت هویت دینی در بوستان های بزرگ مناطق 22 گانه و اجرای برنامه گسترده سامانه های نشاط در سطح محلات به همت شهرداری تهران خبر داد.

به گزارش سرويس شهري ايسنا، عبادالله رمضانی در خصوص برنامه های شهرداری تهران به مناسبت نیمه شعبان اظهار کرد : ویژه برنامه " قنوت انتظار" با توجه به گرامیداشت نیمه شعبان در سطح شهر   تهران برگزار می شود.

وی ادامه داد : این برنامه ها با تاکید بر تقویت هویت دینی، ملی و رشد شخصیت، ترویج باورهای دینی، کمک به خلاقیت، رشد و شکوفایی استعدادها، غنی سازی اوقات فراغت، کاهش آسیب‌های اجتماعی، توسعه ورزش همگانی و معرفی فرهنگ محلی و بومی، ارتقای آگاهی و تقویت مناسبات انسانی ، افزایش نشاط اجتماعی با بهره‌ گیری از فضای معنوی اعیاد مذهبی همچنین کارآفرینی و توسعه فرهنگی  و اقتصادی اجرایی می شوند.

رمضانی با اشاره به اینکه ویژه برنامه‌های قنوت انتظار با همکاری و مشارکت جدی مدیریت محله و مناطق 22 گانه در سطح مساجد ، سراهای محله و بوستان‌ها برگزار و به صورت غیر متمرکز با محوریت بوستان‌های آزادگان، پلیس، ولایت، نهج البلاغه طراحی و اجرا می‌شوند، گفت: جشنواره شوق انتظار نیز در 22 محله منتخب پایتخت برگزار می شود .

مدیر کل امور فرهنگی شهرداری تهران خاطرنشان کرد : در نیمه شعبان هر منطقه با انتخاب یک محله به صورت منتخب ، نسبت به آذین ‌بندی مناسب همراه با رعایت اصول اصلاح الگوی مصرف اقدام کرده و این فعالیت ها با مشارکت مدیر محله و شورایاری تحت عنوان " جشنواره شوق انتظار" در محلات منتخب برگزار می شود .

وی در ادامه تصریح کرد : هر منطقه موظف به برگزاری یک برنامه‌ در روزهای 14، 15 و 16 شعبان در یکی از میادین و یا بوستان‌های اصلی شده است و نورافشانی، اجرای مسابقه‌های ورزشی، مسابقه‌ از طریق پیامک، برنامه‌های هنری همچنین تواشیح و مولودی‌ خوانی مهمترین برنامه‌ جشن‌های منطقه‌ای به شمار می آید

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal