آخرین اخبار

30. مرداد 1392 - 13:57   |   کد مطلب: 11279

image_news_6305

مدیر آموزش و پرورش ملایر از افزایش 10 درصدی نرخ سرویس حمل و نقل مدارس این شهرستان در سالتحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش آواسیدجمال به نقل از ایرنا ˈحجت اله چهاردولیˈ در جلسه ساماندهی سرویس حمل و نقل مدارس شهرستان ملایر افزود: حدود شش هزار دانش آموز ملایر در مقاطع مختلف تحصیلی از سرویس استفاده می کنند.

وی اظهار داشت: بر این اساس نرخ کرایه های خودروی تاکسی ویژه مدارس 135 هزار تومان، ون 300 هزار تومان، مینی بوس 300 هزار تومان، اتوبوس 575 هزار تومان و آژانس 135 هزار تومان تعیین شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر، 530 دستگاه خودرو برای سرویس حمل و نقل مدارس تعیین شده است که نسبت به سال گذشته 21 درصد افزایش یافت.

چهاردولی خواستار برگزاری کلاس آموزشی و توجیهی برای رانندگان سرویس مدارس شد و افزود: مدیران مدارس باید دقت لازم برای تعیین سرویس مدارس را به عمل آورند.

وی بیان داشت: رانندگان سرویس حمل و نقل مدارس، علاوه بر داشتن بیمه و معاینه فنی، باید دارای ظاهری مرتب با تمام شاخص های مورد نظر باشند.

مدیر اداره آموزش و پرورش ملایر خاطرنشان کرد: کرایه سرویس های حمل و نقل دانش آموزان برای هشت ماه کاری تعیین شده است و در پایان سال تحصیلی با توجه به شاخص های تعیین شده از رانندگان نمونه تجلیل خواهد شد.

چهاردولی گفت: به موقع رسیدن دانش آموزان، نداشتن استرس و اضطراب و یادگیری مسایل تربیتی در طول مسیر از نکات بارز و دارای اهمیت ویژه ای است که باید مد نظر رانندگان و اعضای کارگروه حمل و نقل سرویس مدارس قرار گیرد.

وی همچنین با بیان اینکه دهستان ترک شرقی امسال از بخش جوکار به بخش مرکزی ملایر ملحق شد، افزود: در این راستا، یکصد نفر از فرهنگیان در 21 مدرسه این دهستان سازماندهی شدند که یک هزارو 570 دانش آموز را آموزش می دهند.

وی گفت: با توجه به نیازهای آموزشی منطقه و محروم بودن این دهستان، تمام سعی و تلاش خود را برای تعلیم و تربیت دانش آموزان این منطقه معطوف خواهیم کرد.

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal