به مناسبت روز گرامیداشت فرهنگ پهلوانی و زورخانهای پیشکسوتان و ورزشکاران رشته باستانی استان همدان این روز را گرامی داشتند.
به گزارش آواسیدجمال به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، به همت ادارهکل ورزش و جوانان و هیئت پهلوانی و زورخانهای استان و با حضور مسئولان استانی شامگاه دوشنبه مراسم روز فرهنگ پهلوانی و زورخانهای در زورخانه پهلوان علیمیرزا برگزار شد.
در این مراسم معنوی آیتالله غیاثالدین طهمحمدی امام جمعه همدان، حسن قهرمانیمطلق فرماندار، احسان قنبری معاون فرماندار، علیرضا شمسیپور رئیس سازمان بسیج ورزشکاران استان، سیدعبدی افتخاری مدیرکل ورزش و جوانان استان، رسول منعم و اسدالله ربانیمهر معاونین این اداره کل، حسن رضانیا مدیر کل امور اجتماعی استانداری همدان و جمع زیادی از ورشکاران و پیشکسوتان رشته باستانی حضور داشتند.
محمدمهدی پویا رئیس هیئت پهلوانی و زورخانهای استان، سیدعبدی افتخاری مدیرکل ورزش و جوانان استان و آیتالله غیاثالدین طهمحمدی امام جمعه همدان در این مراسم برای حضار سخنرانی کردند.
محمدرضا طالقانی رئیس فدراسیون پهلوانی و زورخانهای که در قم در همایش سراسری ورزش پهلوانی حضور داشت طی تماس تلفنی پیامی خود را در خصوص برگزاری این مراسم بزرگداشت اعلام کرد.
انجام ورزش باستانی توسط تیم منتخب پیشکسوتان و جوانان فعال در این رشته در بخشهای شنا، میلبازی، کباده، چرخ چمنی و تیز و سنگ از دیگر برنامههای این مراسم معنوی بود.
به همت سازمان بسیج ورزشکاران و هیئت پهلوانی و زورخانهای استان همدان، در این مراسم از پنج خانواده شهید باستانیکار تجلیل و با اهدای نقش پهلوانی تقدیر شد.
حضور بانوان در این مراسم یکی از نکات جالب توجه بود به طوری که بعد از مدتها برای نخستین بار این امر به وقوع میپیوست.
دیدگاه شما