آخرین اخبار

18. شهريور 1392 - 3:26   |   کد مطلب: 11823

n00008149-b

اخیرا فردی که حدود ۸ سال پیش به دلیل تخلفات متعدد از وزارت نفت کناره گرفته بود، به این وزارتخانه بازگشته و در جلسات سطح بالای مالی و بین‌المللی آن شرکت می‌کند.

 برخی خبرها حکایت از آن دارد که تیم جدید وزارت نفت به بهانه تلاش برای افزایش فروش نفت در صدد بکارگیری برخی نیروهای به شدت مساله‌دار در این وزارتخانه است، چنانکه گزارش‌هایی وجود دارد که نشان می‌دهد اخیرا فردی به نام «س.م.ه.» که حدود 8 سال پیش به دلیل تخلفات متعدد از وزارت نفت کناره گرفته بود، به این وزارتخانه بازگشته و در جلسات سطح بالای مالی و بین‌المللی آن شرکت می‌کند.
 
وی که در میان کارکنان نفت به عنوان کارپرداز اصلی «م.ه» معروف است یکی از دلالان اصلی پرونده کرسنت بوده و در سال 88 هم نقش قابل توجهی در کمک به جریان فتنه ایفا کرده است.
 
کارشناسان معتقدند در حالی که دولت محترم با شعار اعتدال بر سر کار آمده و با توجه به اینکه مساله درآمدهای نفتی اکنون یکی از مسائل مرتبط با امینت ملی کشور است استفاده از چنین افرادی نشانگر فاصله گرفتن عمیق با شعار اعتدال و ایجاد ریسک در یکی از حیاتی‌ترین مسائل امنیت ملی کشور است.

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal