آخرین اخبار

24. شهريور 1392 - 4:39   |   کد مطلب: 11982

0x7602367128f3affd_0

مدیر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد شهرستان اسدآباد از فعالیت 45 کانون با 2 هزار عضو فعال در این شهرستان خبر داد.
به گزارش آواسیدجمـال به نقل ازروابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، عباس آزرمی گفت: فعالیت این کانون‌ها در شهرستان اسدآباد از سال 72 آغاز شد و در حال حاضر همه کانون‌ها دارای امکانات مناسب مثل کتابخانه، قرآن، میز مطالعه، صندلی، رايانه، دوربین عکاسی و... هستند.
وی افزود: در حال حاضر 28  کتابخانه در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد این شهرستان مشغول به فعالیت هستند و با توجه به افتتاح کانون‌های جدید در سطح شهر و روستا، حمایت دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری سطح استان، از کانون‌های شهرستان افزایش یافته است.
آزرمی اظهار داشت: تحت پوشش بیمه قرار گرفتن هنرجویان، مدیران، مربیان  و مسئولان فرهنگی کانون‌ها، شرکت در جشنواره قرآنی و اهداي جوایز، برگزاری دوره آموزشی قرآن کریم برای مربیان، تجلیل از مدیران نمونه، امام جماعت، هیأت امنا و سرایداران مساجد در سالروز تأسیس کانون‌های فرهنگی و هنری و اعزام مدیران و اعضاي کانون به مشهد مقدس در طول سال از جمله اقدامات صورت گرفته توسط این کانون‌هاست.
وی همچنین اعلام کرد: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسدآباد آمادگی دارد کانون‌های جدیدی را با معرفی یک نفر از خواهران و برادران دارای مدرک دیپلم و بالاتر با داشتن سوابق فرهنگی، راه‌اندازی کند.

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal