عدم رعایت نکات ایمنی در منزل مسکونی در اسدآباد، موجب تخریب منزل و خسارت مالی شد اما خوشبختانه کسی آسیب ندید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای سید جمال؛ یک باب منزل مسکونی در خیابان کاشانی کوچه شهید قاسمی شهرستان اسدآباد، در اثر نشت گاز منفجر و دچار حریق شد.
با صدای انفجار همسایگان به کمک منزل حادثهدیده شتافتند و تنها فردی که در منزل بود از این حادثه جان سالم به در برد، در اثر این حادثه اسباب و اثاثیه منزل به کلی از بین رفت.
رئیس اداره آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرستان اسدآباد علت این حادثه را عدم رعایت نکات ایمنی در منزل خواند و اظهار داشت: با اطلاع تلفنی همسایگان به شماره 125 آتشنشانی، با یک تیم عملیاتی در ساعت 2 و 20 دقیقه بامداد خود را به محل حادثه دیده اعزام کردیم.
جعفر رضایی گفت: پس از رسیدن مأموران آتشنشانی در محل، حریق توسط اهالی و همسایگان اطفا شده بود.
وی گفت: با بازدید مأموران مشاهده شد آتش هنوز در زیرزمین منزل شعلهور است که اقدام به اطفاء آن کردند.
رئیس اداره آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرستان اسدآباد با اشاره به اینکه نوع ساختمان منزل مسکونی آجر و آهن بود، تصریح کرد: در این حادثه 400 میلیون ریال خسارت به این خانواده وارد شده است.
وی ادامه داد: در این حادثه دربها، پنجرهها و سقف زیرزمین به طور کامل تخریب شده است.
رضایی با اشاره به فرا رسیدن فصل زمستان و استفاده فراوان از وسایل گرمایشی در منازل گفت: همشهریان عزیز باید با احتیاط بیشتر موارد ایمنی را رعایت کنند و حوادث ناشی از گاز را جدی بگیرند.
دیدگاه شما