آخرین اخبار

10. مهر 1391 - 15:56   |   کد مطلب: 2802

فرماندار اسدآباد گفت : اسدآباد همواره از محروميت رنج مي برده اما قرار نيست همچنان در اين محروميت باقي بماند و در اين راستا بانکها بعنوان مجموعه اقتصادي و اثر گذار نقش ويژه دارند .

مصطفي آزادبخت " روز يکشنبه در نشست هماهنگي امور بانکها با اشاره به نقش بانک‌ها در جمع‌آوري سرمايه‌هاي کوچک و به کار انداختن آنها در خطوط توليد افزود : همراهي بانکها با سياستهاي دولت مي‌تواند در رشد و توسعه اقتصادي سهم بسزايي داشته باشد و برعکس عدم اعطاي تسهيلات مناسب و بموقع توسط بانک‌ها مي‌تواند موجبات رکود و کاهش رشد اقتصادي را نيز فراهم نمايد.

وي بزرگترين سرمايه را اعتماد عمومي دانست و گفت : بانک‌ها مظهر انتظام بخشي به جامعه هستند و براي موفقيت بانک‌ها در رسالتي که بردوش آنهاست بايد ضمن فراهم نمودن شرايط موانع را از جلوي پاي آنها برداشت .

آزادبخت با بيان اينکه مطالبات معوق بزرگترين چالش‌ بانک‌ها است خاطرنشان کرد:‌ مطالبات معوق در واقع منابعي است که از مديريت اقتصادي خارج شده است لذا بايد اين مسأله آسيب شناسي و راهکار جدي براي آن انديشيد.

فرماندار اسدآباد همچنين خواستار سرعت عمل بيشتربانک کشاورزي در پرداخت تسهيلات به متقاضيان طرح توسعه کشاورزي شد و گفت: همه افراد متخلف نيستند اگر مشتري بداند که بانک به فکر موفقيت اوست مشتري نيز براي بازپرداخت تسهيلات تعهد بيشتري احساس مي‌کند.
نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي نيز با تشريح ابعاد مختلف تقتصاد مقاومتي گفت : راهکارهاي مقابله با دشمن بنا به اقتضاي زمان و شرايط، متفاوت است واکنون اقتصاد مقاومتي راه مقابله با تحريم هاي دشمن است همان گونه که اوايل انقلاب حضور در جبهه ها راه مقابله با دشمن بود.
" بهروز نعمتي " در ادامه از بانکها بعنوان مجموعه تاثير گذار در اقتصاد مقاومتي نام برد و افزود : اقتصاد مقاومتي بهترين راه مقابله با تحريم‌ها و خنثي کردن توطئه هاي دشمنان است .
وي اظهار داشت : شهرستان اسدآباد منطقه اي آسيب پذير است و براي توسعه همه جانبه و رونق پرخه اقتصادي نيازمند تعامل بيشتر مسئولان است .
وي تصرييح کرد : انگيزه و قدرت ريسک پذيري سرمايه داران براي سرمايه گذاري در اين شهرستان کاهش يافته است و بانکها در اين راستا عاملي تاثير گذار و کليدي هستندکه افراد خلاق و توليدگر را جذب نمايند

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal