به گزارش آوای سیدجمال به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، محمدناصر نیکبخت ظهر امروز در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان همدان با تشکر ویژه از مردم برای حضور حماسی در انتخابات 7 اسفندماه اظهار کرد: مشارکت مردم در انتخابات این دوره مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری بسیار شایسته بود و با تمهیدات صورت گرفته و شعور مردم کوچکترین مشکل ناامنی انتخاباتی در استان نداشتیم.
وی افزود: ارزش نهایی این انتخابات حمایت از نظام و دلبستگی نسبت به جمهوری اسلامی است و در این دوره از انتخابات در کشور مردم حضور 63 درصدی داشتند.
استاندار همدان در خصوص بخش کشاورزی استان گفت: این بخش نیاز به حمایت بسیار زیاد مسئولان استان دارد،چراکه قطب اصلی استان کشاورزی است، مهمتر اینکه فعالیتها به گفته دولت تدبیر و امید باید به بخش خصوصی محول شود.
وی با بیان اینکه بانکهای پرداختکننده تسهیلات با بخش خصوصی همکاری لازم را دارند، ادامه داد: این کشاورزان استان هستند که در مواجهه با بانکها نیاز به همکاری، هدایت و راهنمایی مسئولان دارند، چراکه آنها اقشاری هستند که تلاش میکنند همه ما در امنیت غذایی بیدغدغه باشیم.
وی خاطر نشان کرد: اگر قرار باشد تسهیلات پرداختی به کشاورز را با نرخ 16 درصد به 21 درصد برسانیم، به طور قطع باید بدانیم پرداخت این سود از سوی کشاورز به تعویق میافتد و نمیتواند آن را پرداخت کند.
نیکبخت با بیان اینکه یکی از کارهای اساسی در جهاد کشاورزی تغییر الگوی کشت است، اظهار کرد: در حال حاضر سطح زیر کشت سیب زمینی و محصولات پرآببر در اراضی استان کاهش یافته که جای بسی خرسندی دارد.
وی با اشاره به تشکیل اتاق فکر بخش کشاورزی در استان بیان کرد: ایجاد چنین اتاق فکری موجب رشد و شکوفایی بیشتر صنعت کشاورزی در استان میشود.
استاندار همدان با بیان اینکه وضعیت استان از نظر جلب سرمایهگذار خارجی بسیار جالب است، گفت: از اتاق بازرگانی این انتظار را دارم که بتواند سرمایهگذار جذب استان کند.
نیکبخت با اشاره به اینکه کشور از نظر بودجهای در سال 94 بدترین سال را داشت، افزود: امیدواریم سال 95 بهترین سال برای رشد و رونق اقتصادی باشد.
وی تأکید کرد: از مجلس آینده انتظار داریم که در لایحه بودجه سال آینده به پرداخت سود تسهیلات بخش کشاورزی در برنامه ششم توسعه سروسامان مناسب داده شود.
استاندار همدان با تأکید بر پرداختن به صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی تاکید کرد: جهاد کشاورزی و اتاق بازرگانی استان نباید در این حوزه غفلت کند چراکه تقویت این صنایع از کشت برای ما مهمتر است.
وی خاطر نشان کرد: در بخش کشاورزی استان 5.5 میلیون تن محصول تولید میشود که از این مقدار 3 میلیون تن مصرف میشود و 2.5 میلیون بلااستفاده باقی میماند.
نیکبخت افزود: این مقدار باید در صنایع تبدیلی با جذب بازار جهانی مورد استفاده و بهرهبرداری قرار گیرد.
انتهای پیام/ن
دیدگاه شما