به گزارش آوای سیدجمال به نقل از رهیاب نیوز:به روی کار آمدن دولت یازدهم برای خوزستان ثمرات زیادی داشت و وجه تمایز این دولت نسبت به دولتهای پیشین شباهت موجود بین مدیران ارشد دولت تدبیر ما مدیران استانی این دولت است. هم نام بودن استاندار خوزستان با رئیس جمهور، لج بازی هر دو مدیر دولتی و هجمه به منتقدان از ویژگیهای شاخص مدیران خوزستانی با مدیران ارشد دولتی در دولت یازدهم است.
اما این بار یک وجه تشابه دیگر بین مدیران ارشد و مدیران استانی پدید آمد. مقام معظم رهبری درباره مذاکرات هستهای گفتند: آمریکاییها گفتهاند که ما تحریمها را برمیداریم و روی کاغذ هم برداشتند امّا از طرق دیگر جوری عمل میکنند که اثر رفع تحریمها مطلقاً بهوجود نیاید و تحقّق پیدا نکند. بنابراین، کسانی که امید میبندند به اینکه بنشینیم با آمریکا در فلان مسئله مذاکره کنیم و به یک نقطهٔ توافقی برسیم -یعنی ما یک تعهّدی بکنیم، طرف مقابل هم یک تعهّدی بکند- از این غفلت میکنند که ما ناگزیر باید به همهٔ تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوههای مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز میزند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمیکند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم؛ یعنی خسارت محض.
اما این خسارت محض از نظر خیلی افراد نزدیک به دولت چیز دیگری بود، بعضیها شیوه مذاکرات ظریف را شبیه به مذاکرات پیامبر اکرم (ص) معرفی کردند و برخی دیگر مذاکرات را مانند کربلا عنوان کردند. همه این موضع گیریها به اظهار نظر جنجالی رئیس جمهور ختم شد که گفت برجام را خدا آورد.
این شیوه مقایسه که در دولت باب شد، استاندار خوزستان را به اشتباه انداخت. خبرگزاری دولتی ایرنا در گزارشی از نشست کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان خوزستان نوشت: استاندار خوزستان با تشریح اقدامات انجام شده برای کاهش آسیبهای ناشی از سیلاب اخیر در استان، گفت: پیش بینی و اقدام به موقع، سیلاب را به نعمت تبدیل کرد.
این گفته مقتدایی در حالی است که مدیرکل جهاد کشاورزی خوزستان از خسارت ۲ هزار و ۳۰۰ میلیاردی به اراضی کشاورزی خوزستان خبرداد. همچنین علی کرمی، معاون جهاد کشاورزی دزفول عنوان کرد که ۴ هزار ۵۰۰ هکتار از اراضی گندم این شهرستان دچار خسارت ۸۰ تا ۱۰۰ درصدی شدهاند.
بنا بر گفته عبدالحسین پور رکنی، معاون فرماندار دزفول پس از کارشناسی و ارزیابی صورت گرفته از کلیه بخش ها خسارت ناشی از سیلاب و طغیان رودخانه دز در این شهرستان دو هزار و 700 میلیارد ریال است.
همچنین عظیم سرافراز، سخنگوی شورای اسلامی شهر دزفول گفت: سیلاب اخیر ناشی از طغیان رودخانه دز۲۰۰۰ نفر از کارگران بخش پیمانکاری شهرداری دزفول را بیکار کرده است.
تخلیه بیش از ۴۰ روستا و آواره شدن بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر و همچنین آسیب رسیدن به ۹۳۰ خانوار از دیگر مشکلاتی است که سیل در برخی از نقاط خوزستان ایجاد کرد.
گرچه وقوع سیلاب برای مردم نعمتی به شمار نمیآید و مراد استاندار خوزستان از نعمت، هماهنگی ادارات و ارگانهای خوزستان در خصوص سیلاب است البته اگر هماهنگیهای به وجود آمده نعمت است باید شاهد پایان مشکلات در شعیبیه شوشتر و مناطق روستایی شوش میبودیم که بعد از 4 روز از روز وقع سیل در حال ساخت سیلبند هستند. واقعیتهای میدانی نشان میدهد که اطلاعات مقتدایی از مناطق سیل زده ناقص است.
انتهای پیام/ن
دیدگاه شما