به گزارش آوای سیدجمال، عارفه مرادی در گفتوگو با خبرنگار نافع با ،اشاره به حوزه فعالیت خود در عرصه نویسندگی، اظهار کرد: نویسندگی را از سال 88 شروع کردم و اولین بار در زمینه بیانیهای به مناسبت روز دانشآموز قلم زدم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر طلبه حوزه علمیه است، گفت: هم اکنون با انتشارات مقاومت، نگارش زندگینامه شهدای مدافع حرم را انجام میدهم.
این بانوی نخبه بسیجی در اسدآباد بیان کرد: تاکنون کتابهایی با عنوان «وهب زمان، شهید هادی شجاع» و «بابای نازنین، شهید مرتضی مسیبزاده» و دو رمان اجتماعی به نام «سوگل» و «هیوا» را تألیف کردهام.
وی افزود: در حال حاضر نیز با انتشارات مقاومت که زیر مجموعه کشور لبنان و بیروت است، داستان کوتاه در خصوص شهدا را در دست تألیف دارم.
مرادی با بیان اینکه علاوه بر نویسندگی در عرصههای مختلف بسیج فعالیتهایی دارد، تصریح کرد: در حال حاضر به عنوان مربی و فرمانده پایگاه بسیج نیز فعالیت میکنم.
وی ادامه داد: همان طور که امام خامنهای میفرمایند که «بسیجی اصلاً احتیاج به محافظهکاری ندارد و به دنبال از دست دادن چیزی نیست، یک کارت عضویت در بسیج دارد که آن هم سند شهادتش است»؛ بنده هم بیشتر کار بسیجی میکنم تا انتظار کمک داشته باشم.
این بانوی نویسنده خوش ذوق بسیجی انتشار زندگینامه شهدای مدافع حرم را پر اهمیت خواند و خاطرنشان کرد: این امر به آن جهت اهمیت دارد که در وضعیت اجتماعی امروز کشور ترویج فرهنگ شهادت و رواج دادن سبک و سیره شهدا در زندگی روزمرهای که همه دامنگیر آن هستیم میتواند تأثیر بسزایی داشته باشد.
شهدای مدافع حرم هر یک نمونه بارز و الگوبرداری شده از شهدای هشت سال جنگ تحمیلی هستند
وی با تأکید بر اینکه شهدای مدافع حرم هر یک نمونه بارز و الگوبرداری شده از شهدای هشت سال جنگ تحمیلی هستند، یادآور شد: زنده نگهداشتن نام و یاد این شهدا همانند شهدای هشت سال دفاع مقدس ضرورت دارد و باید تداوم داشته باشد و بیان شیوای رهبر فرزانه انقلاب «زنده نگهداشتن نام و یاد شهدا کمتر از شهادت نیست» سرلوحه زندگیمان باشد.
مرادی با بیان اینکه شهید، قلب تاریخ است و هم چنان قلب به رگهای خشک خون، حیات و زندگی میدهد، اظهار کرد: تاریخی که از حیات، جنبش، حرکت و زایش بازمانده است، شهید همچون قلبی به اندامهای خشک، مرده و بیرمق این جامعه، خون خویش را میرساند؛ بزرگترین معجزه شهادت شهید این است که به یک نسل، ایمان جدید به خویشتن را میبخشد.
وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه امروز مسئله شهدای دفاع از حریم اهلبیت (ع) مطرح است و این از آن ماجراهای عجیب تاریخ است، گفت: جوانان در دوران جنگ تحمیلی برای حضور در میدان جنگ اشتیاق داشتند و به ندای رهبر خویش لبیک گفتند؛ امام (ره) یک سخنرانی میکردند، خیل جوانها راه میافتادند میرفتند.
این بانوی بسیجی نخبه بیان کرد: امروز درعینحال انگیزه شهادت چقدر قوی است، این ایمان چقدر شفاف است که این جوان از ایران، افغانستان و کشورهای دیگر راه میافتد، میرود در یک کشور غریب و در یک خاک غریب، در راه خدا مجاهدت میکند و به شهادت میرسد؛ قدمبهقدم تاریخ انقلاباسلامی از این شگفتیهای تاریخساز به خود دیده است، اینها شگفتی است.
وی با توصیف خصوصیات بارز یک بسیجی، یادآور شد: بسیجی صفات نیکویی دارد که از آن جمله می توان به مخلص بودن، پیرو ولایت فقیه بودن و گوش به فرمان رهبر، عشق اهل بیت (ع)، شهادتطلبی، تلاش در کار فرهنگی اشاره کرد.
مرادی با تأکید بر اینکه بسیجی امام خامنهای بودن از سرباز امام خمینی (ره) بودن سختتر است و صد البته شیرینی هم دارد، تصریح کرد: این بسیجیها نه امام (ره) و نه شهدای دفاع مقدس را دیدند اما با این حال پای امام (ره) ماندهاند.
وی با بیان اینکه غربت بسیجیهای امام خامنهای را تنها آغوش مهدی (عج) تسکین خواهد بود، ادامه داد: ولیعصر (عج) خواهد آمد و نام شهدا در طومار سربازانش ثبت میشود.
این بانوی نویسنده خوش ذوق بسیجی در پایان خاطرنشان کرد: زمان منتظر ما نمیماند تا دیر نشده باید دست به کار شد، باید نوشت، خوب، دقیق، هنرمندانه و خالصانه؛ نوشتهها باید به مخاطبش برسد و خلاصه اینکه اگر کتاب دفاع مقدس و مدافحان حرم جایگاه خود را پیدا کند و ما شبیه آدمهای درون آنها بشویم بسیاری از معضلات و مشکلات جامعه حل میشود.
انتهای پیام/ن
دیدگاه شما