به گزارش خبرنگار آوای سیدجمال، در پی دیدار مدیرکل دامپزشکی استان همدان با فرماندار اسدآباد و عدم مخابره کانال منتسب به فرمانداری از چند و چون صحبت و تصمیمات آنان، این رسانه در خبری مبنی بر بلاتکلیفی کشتارگاه دام در اسدآباد بار دیگر مسئله این کشتارگاه و تعیین تکلیف آن را برای سهولت در کار قصابان و خرید گوشت قرمز با قیمت پایین از سوی مردم را مطالبه کرد که روابط عمومی دامپزشکی استان همدان با ارسال لینک خبری منتشر شده در سایت سازمان دامپزشکی استان به اهم سخنان دیدار این دو مسئول پرداخته است.
بنا بر آنچه در سایت سازمان دامپزشکی استان همدان منتشر شده، در این دیدار فرماندار اسدآباد، مدیرکل دامپزشکی را فردی خوش نام، باتجربه، اخلاق مدار و دارای سابقه مدیریتی درخشان دانسته و گفته: دامپزشکی با بهداشت و سلامت مردم ارتباط مستقیم دارد و اولویت اول دولت مردمی توجه ویژه به این مقوله است.
حسینعلی شرکایی در بخش دیگری از سخنانش به قدردانی از اقدام ضربتی رئیس و کارکنان اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد در خصوص جمع آوری ذبح غیربهداشتی مرغ زنده در سطح روستاها و شهرهای اسدآباد، آجین و پالیز پرداخته و مدیر این اداره را از مدیران جوان، پا به کار و پیگیر دانسته است.
طبق این خبر منتشر شده در سایت سازمان دامپزشکی و کانال منتسب به فرمانداری موضوع کشتارگاه از سوی این فرماندار یا مطرح و عنوان و یا منتشر نشده است!.
و اما محمودرضا رسولی، مدیرکل دامپزشکی استان همدان هم با اشاره به اشرافیت کامل فرماندار این شهرستان به وظایف دامپزشکی، اعلام کرده که در حال حاضر هیچ کشتارگاه سنتی در استان وجود ندارد و تمام کشتارگاههای همدان صنعتی و مجهز به پیشسرد هستند.
وی ادامه داده که گوشت مصرفی مردم اسدآباد دارای ضریب امنیت بهداشتی بیشتری بوده و از کشتارگاه صنعتی صالح آباد روزانه توسط خودروهای سردخانه دار و دارای پروانه حمل بهداشتی تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی از مبدأ تا مقصد صورت میگیرد.
رسولی که خط قرمز سازمان را بهداشت و سلامت مردم عنوان میکند، به زمان تعطیلی و دلایل کشتارگاه اسدآباد اشاره و حمایت خود را از متقاضیان احداث کننده کشتارگاه صنعتی دام در سطح شهرستان اعلام کرده است.
اما وی به میزان کشتار روزانه میانگین ۵ راس گاو ۱۰ رأس گوسفند با وجود ۱۳ واحد قصابی اشاره کرده و گفته است که با توجه به هزینه های بالای احداث و نگهداری کشتارگاه صنعتی، متاسفانه برای سرمایه گذاران صرفه اقتصادی نداشت.
این درحالی است که مسئولان دامپزشکی استان میتوانند همان کشتارگاه سنتی را با حمایت و البته پیگیری فرماندار و مسئولان شهرستان و با نگاهی به موضوع حل مسئله به صنعتی تبدیل کنند تا هم کار قصابها در این شهر سهل تر و قیمت گوشت همانند دیگر مناطق استان به فروش برسد، اینگونه قدرت خرید مردم هم بالا خواهد رفت و صرفه اقتصادی هم خواهد داشت.
انتهای پیام/ن
دیدگاه شما