به گزارش آوای سیدجمال، یکی از فضلای حوزه علمیه قم در این آیین گفت: تلاش زیادی برای سرد و خاموش کردن واقعه عاشورا توسط افراد مختلف حتی افراد به ظاهر خونخواه امام حسین(ع) همچون بنی عباس صورت گرفته است.
حجت الاسلام احمد عزیزیان افزود: در دوران رضا شاه نیز نسبت به تعطیلی هیات ها اقدام شد.
وی ادامه داد: دشمنان با بهره گیری از سخت افزار نتوانستند جلوی شعله فروزان کربلا را بگیرند بنابراین رو به سمت جنگ نرم افزاری آوردند.
این استاد حوزه و دانشگاه، شیوه های نرم افزاری را شامل شبهه افکنی، ایجاد تردید و سوال برای تهی کردن ذهن و فکر مردم و بدبین کردن آنها نسبت به عزاداری برای شهدای کربلا دانست.
عزیزیان تصریح کرد: برخی عنوان می کنند واقعه عاشورا رویارویی شیعیان با یکدیگر بود در حالی که این گفته به طور کامل باطل است چرا که افراد حاضر در دستگاه یزید را نمی توان شیعه علوی دانست.
وی ادامه داد: همچنین برخی گریه برای امام حسین (ع) را سبب افسردگی دانسته و بر ضرورت جایگزینی لبخند و شادی به جای گریه تاکید می کنند در حالی که گریه برای ابا عبدالله (ع) شور و هیجان در انسان ایجاد می کند.
عزیزیان تاکید کرد: برخی هم شبهاتی نظیر صرف هزینه و نذورات برای فقرا به جای عزای امام حسین(ع) مطرح می کنند در حالی که شرکت کنندگان در این مراسم بیش از طرح کنندگان این شبهات به فکر فقرا هستند.
وی افزود: هزینه برگزاری مجالس روضه و عزا برای امام حسین(ع) توسط افراد ثروتمند تامین نمی شود بلکه معمولا از جیب طبقه و اقشار ضعیف و متوسط جامعه این پول و هزینه ها جمع می شود.
این روحانی افزود: فقرا نیز نه تنها مخالف هرینه کرد برای مجالس روضه امام حسین(ع) نیستند بلکه برای برگزاری این مجالس کمک نیز می کنند.
عزیزیان اضافه کرد: با وجود مشکلات اقتصادی و کوچک شدن سفره مردم، ولی سفره امام حسین کوچک نشده است.
وی تاکید کرد: مردم با حضور در این برنامه های مذهبب تربیت شده و سبک زندگی اسلامی را فرا می گیرند و قاسم سلیمانی و شهدای بزرگ انقلاب و دفاع مقدس در این مجالس و مراسم ها تربیت شدند.
دیدگاه شما