آخرین اخبار

14. ارديبهشت 1404 - 12:08   |   کد مطلب: 49458
رئیس میراث‌فرهنگی اسدآباد شناسایی و دستگیری فردی که قصد فروش غیرقانونی اموال تاریخی و فرهنگی را داشت، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای سیدجمال»،  کامران شایگان از شناسایی و دستگیری فروشنده اموال تاریخی در اسدآباد خبر داد و گفت: در جریان بازرسی از خودروی متهم، ۷۴ عدد سکه تاریخی متعلق به دوره‌های مختلف، چندین قطعه سنگ انگشتر و ۲ قطعه لوح تقلبی با نقوش سرباز هخامنشی کشف و ضبط شد.

وی افزود: این اقلام که از ارزش فرهنگی و تاریخی برخوردارند، پیش از آن‌که در معرض قاچاق و فروش غیرقانونی قرار گیرند، با هوشیاری مأموران انتظامی و همکاری نزدیک با یگان حفاظت، توقیف شدند.

  رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اسدآباد با قدردانی از نیروی انتظامی اسدآباد و پاسگاه جنت‌آباد، تأکید کرد: حفظ و صیانت از میراث فرهنگی، مسئولیتی همگانی است و نیازمند تداوم همکاری میان نهادهای متولی و مردم است.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal