14. شهريور 1394 - 15:06   |   کد مطلب: 28638
امروز صورت گرفت
حجت‌ااسلام حسین گروسی رئیس اداره تبلیغات اسلامی اسدآباد شد
با حضور معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان، حجت‌ااسلام حسین گروسی به عنوان رئیس اداره تبلیغات اسلامی اسدآباد منصوب و معرفی شد.

به گزارش آوای سیدجمال، امروز با حضور معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان، امام جمعه، معاون فرماندار، رئیس دادگستری و جمعی از مسئولان شهرستان، هیئت‌های مذهبی و مداحان حجت‌ااسلام حسین گروسی به عنوان رئیس جدید اداره تبلیغات اسلامی اسدآباد منصوب و معرفی شد.
در این نشست امام جمعه اسدآباد بر قدرشناسی از دین مبین اسلام تأکید کرد و گفت: دین اسلام تضمین کننده و راه نجات کمال انسان‌ها است و پایه محکمی مانند قرآن دارد و باید با تقویت و تبلیغ امور دینی موجب ارتقاء و پایداری آن شویم.
حجت‌الاسلام سید موسی حسینی‌مجد گفت: برای پایداری این دین اسلام خونهای زیاید ریخته شده که از جمله خونهای عزتمندی12 امام معصوم، بی بی فاطمه(س) هزاران شهید در دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی است.
وی بر فعالیت های فرهنگی در سطح جامعه تأکید کرد و خواستار تقویت برنامه های فرهنگی در شهرستان شد.
امام جمعه اسدآباد اضافه کرد: در مدت پنج سال گذشته تاکنون عملیات فنداسیون کار فرهنگی در شهرستان اسدآباد انجام شده که باید مسئولان همت به خرج دهند و موجب ارتقاء فرهنگ جامعه شهرستان شوند.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان هم با اشاره به اینکه هدف دشمن از راه اندازی جنگ نرم تنها تضعیف جایگاه ولایت است و باید همه ما مراقب باشیم، گفت: امروز بادی با کارهای فرهنگی جلوی دشمن را گرفت و دین اسلام و فرهنگ دینی را تقویت کرد.
 
حجت‌الاسلام علی‌مراد کیانی گفت: برای اجرای کارهای فرهنگی نیازمند بودجه و اعتبارات فرهنگی هستیم که این مهم نگاه مسئولان دولتی را میطلبد.
وی گفت: 75 درصد رسانه‌های جهان زیر نظر فرد صهیونیستی است که وقتی از او سؤال می‌شود که چقدر  در این زمینه هزینه کرده است؟ می‌گوید: 7 درصد از سرمایه خود را هزینه ساخت ماهواره‌های کرده‌ام که سه هزار میلیارد نفر تحت پوشش آن قرار گرفته است و این شنان میدهد که ما باید بیش از این مراقب باشیم.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان افزود: در کشور پاکستان بیش از دو میلیون نفر مبلغ وهابی تربیت شده که این وهابیون در زمینه فقهی و فرهنگی فعالیت‌های گسترده‌ای دارند و این درحالی است که در کشور ما تنها 50 هزار نفر مبلغ وجود دارد.
 

برچسب‌ها: 
انتصاب
تبلیغات اسلامی اسداباد
تبلیغات