11. شهريور 1403 - 10:26   |   کد مطلب: 48364
برگزاری مراسم عزاداری سالروز رحلت پیامبر(ص) در اسدآباد
رئیس اداره تبلیغات اسلامی اسدآباد از برگزاری مراسم عزاداری مردم این شهرستان به‌مناسبت گرامیداشت سالروز رحلت پیامبر(ص) خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای سیدجمال»،علی‌اصغر طالبی اظهار کرد: در دهه سوم ماه صفر برنامه‌‌های عزاداری در روستاها و شهرهای شهرستان در مساجد و مجالس روضه‌های خانگی به‌ویژه در شب شهادت پیغمبر اکرم(ص) سبط اکبر امام حسن مجتبی(ع) و شب شهادت امام رضا(ع) در اسدآباد برگزار می‌شود.

وی برنامه‌ محوری این ایام را حرکت دسته‌ عزاداری در روز ۲۸ صفر مصادف با رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) برشمرد و گفت: این برنامه ساعت ۱۰:۳۰ با حضور هیئت‌‌های عزاداری، مردم و مسئولان از مقابل دفتر امام جمعه شهرستان اسدآباد شروع و تا مسجد جامع ادامه دارد. این مراسم با سخنرانی حجت‌‌الاسلام موحدی، امام جمعه شهرستان و مدیحه‌سرایی روح‌الله قهرمانی و اقامه نماز جماعت همراه است.

طالبی در ادامه از برگزاری سه روز مراسم عزاداری در آستان مقدس امامزاده احمد سیدان به همین مناسبت خبر داد و گفت: این مراسم در روزهای ۲۸، ۲۹، ۳۰ ماه صفر با سخنرانی حجت‌‌الاسلام موحدی، امام جمعه شهرستان یک ساعت و نیم قبل از نماز مغرب و عشا در جوار آستان مقدس امامزاده احمد سیدان با اقامه نماز جماعت برگزار می‌شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی اسدآباد گفت: برپایی ایستگاه‌های صلواتی برای پذیرایی از عزاداران از ویژگی‌های مراسم سوگواری سالروز رحلت پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام حسن مجتبی(ع) است.
برگزاری دوره تدبر در قرآن ویژه مربیان

وی همچنین از برگزاری کارگاه آموزشی دوره عمومی تدبر در قرآن با حضور ابراهیمی از اساتید کشوری خبر داد و افزود: این دوره به‌صورت استانی ویژه اساتید، مدرسان و معلمان قرآن کریم در رشته‌های قرائت، حفظ، مفاهیم و تفسیر برگزار می‌شود.

طالبی با بیان اینکه این کارگاه در سالن اجتماعات اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان همدان برگزار می‌شود، گفت: این کارگاه، چهارشنبه، ۲۱ شهریورماه در دو نوبت صبح ساعت ۹ و عصر ساعت ۱۴:۳۰ برگزار می‌شود و افرادی که در کارگاه صبح امکان حضور ندارند می‌توانند در کارگاه بعدی شرکت کنند.

وی با بیان اینکه تعداد سهمیه استان حداقل ۱۰۰ نفر است و اولویت شرکت در دوره با افرادی است که در دوره زودتر ثبت‌نام کرده باشند، یادآور شد: علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در کارگاه صبح می‌توانند به لینک https://digiform.ir/t۱۴۰۳ و برای شرکت در کارگاه بعد‌ا ظهر به لینک https://digiform.ir/to۱۴۰۲‌ مراجعه کنند.

انتهای پیام

برچسب‌ها: 
عزاداری
سالروز رحلت پیامبر
اسدآباد