به گزارش آوای سیدجمال، مدتی بود پایش به مسجد باز شده بود و غریبی مسجد را میدید، مسجدی که در حاشیه شهر واقع شده و به جزء چند نفر کمتر از انگشتان یک دست به آنجا نمی آمدند چرا که نه امام جماعتی داشت و نه برنامه فرهنگی در آن اجرا میشد؛ شاید تنها در زمان ماههای محرم و صفر با برنامه عزاداری در ایام تاسوعا و عاشورا مردم پایشان به آنجا باز میشد.
از رسول خدا(ص) در بحارالانوار شنیده بود که "مسجد در میان مردمی که در آن نماز نمیخوانند، غریب است و خداوند در روز قیامت نظر رحمت خود را از آنها دریغ خواهد کرد"؛
چون شنیده بود مسجد قلب تپنده حیات دین حنیف اسلام و پیوندی بین آسمان و زمین است و انسان همان اشرف مخلوقات را به رشد و کمال میرساند، به تنهایی عزمش را برای رونق بخشیدن به مسجد مظلوم و غریب حضرت علی اصغر(ع) این محله محروم جزم کرد و با ایجاد پایگاه بسیجی به نام شهید سید مصطفی صدرزاده و در عمل به وصیت او که گفته بود "وقتی کار فرهنگی را شروع میکنید، با اولین چیزی که باید بجنگیم، خودمان هستیم" با مشکلات جنگید و چراغ مسجد را روشن تر کرد.
پوریا زارعی همان جوانی که 26 سال بیشتر سن ندارد و تنها شغل و درآمدش از امدادگری در جمعیت هلال احمر به صورت موقت است، امروز با پذیرفتن مسئولیتهایی چون فرمانده پایگاه بسیج و هیأت امنا و مسئول فرهنگی مسجد نشان داده که میتوان به جوانان اعتماد کرد و مسئولیت به آنان سپرد.
او که در عمل به وصیت شهید صدرزاده امروز نه تنها چراغ مسجد را روشن تر کرده بلکه با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی حضور مردم را هم در خانه خدا گرم کرده است.
پوریا زارعی در گفتگویی با خبرنگار ما گفت: بعد مدتی که با مسجد و هیأت امنا مسجد آشنا شدم، خودم هم عضو هیئت امنا شدم و اولین قدم را برای حضور یک امام جماعت مهیا کردیم، اگرچه با چندین نفر صحبت کردیم و هیچ کسی حاضر به حضور در مسجد حاشیه شهر نبود، اما امروز آقای نبی الله مرادی روحانی که خوشنام و استاد دانشگاه است، در مسجد ما فعالیت دارد.
وی ادامه داد: گام و قدم دوم را برای روشن تر کردن چراغ مسجد، از راه اندازی کانون فرهنگی شروع کردیم و روز اول در برگزاری نماز دو نفر بودیم الان حداقل نفرات شرکت کننده به ۴۰ الی ۵۰ نفر می رسد. البته هم اکنون ۱۵ الی ۲۰ نفر از نوجوانان و جوانان اذان گو و مکبری میکنند.
این هیأت امنای جوان مسجد گفت: بعداز ایجاد کانون فرهنگی مسجد، پایگاه بسیجی را با نام شهید مصطفی صدرزاده و در عمل به وصیتش در انجام کار فرهنگی ایجاد کردیم و در طی دو سه ماه بالای ۱۲۰ نفر را جذب بسیج کردیم. امروز به برکت خون آن شهید هم نشست های بصیرتی، حلقه صالحین و کلاس های قرآن دایر است و هم کلاسهای امدادی ، امدادی. خطاطی، علمی و ورزشی.
وی تصریح کرد: با وجود همین پایگاه بسیج افراد نیازمند محله محمودبیگی شناسایی و با کمک سپاه بیش از ۱۵۰ سبد غذایی در قالب کمک مؤمانه در عمل به فرمان رهبری توزیع کردیم.
زارعی به شناسایی افراد نخبه علمی و ورزشی از طریق همین مسجد و پایگاه بسیج اشاره کرد و گفت: مهدی میری نصرت یکی از جوانان این محله در لیگ فوتسال کشور است و باعث افتخار ماست.
وی به برگزاری کلاسهای علمی، زبان انگلیسی و احکام خواهران، آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن برای بانوان اشاره کرد و گفت: خدا را شکر با اجرای کارهای فرهنگی در کمتر از ۹ماه توانستیم مسجدی که یک الی دو سال تقریبا فعالیتی نداشت را رونق بخشیم.
مسجد حضرت علی اصغر(ع) محله محمودبیگی شهر اسدآباد در سال 1383 ساخته و سالها بدون امام جماعت و برنامه فرهنگی بود که در طول 9 ماه گذشته تاکنون با فعالیت عضو جوان هیأت امنای این مسجد احیاء شده است.
امید است که با بها دادن به جوانانی رعنا چون آقای پوریا زارعی هم آنان را مشغول به کار کنیم و هم از افکار جهادگونه و شهیدوارانه آنان بهره برده و چراغ همه مساجد را روشن کنیم.
انتهای پیام/ن
دیدگاهها