به گزارش آوای سیدجمال، روزها را ورق میزنم و به عقب میگردم؛ 22 بهمن پارسال که هنوز پای کرونا در میان نبود، از حضور مردم برای یک حماسهآفرینی دیگر در بهمن تماشایی قلم زدم.
اما امسال در آستانه 22 بهمن سال 99 که انقلاب وارد 42 سالگی میشود، کرونا بهمن تماشایی امسال را طور دیگر رقم زده و از حضور مردم به صورت فیزیکی در یک راهپیمایی عظیم و باشکوه بی نصیب خواهیم بود چراکه پایبند به فرمان رهبری در عمل به دستورات ستاد کرونا هستیم.
بنا به گفته مسئولان و برنامه ریزی آنان، و در راستای عمل به دستورات ستاد کرونا و به توصیه پزشکان در توجه به سلامتی مردم از برگزاری راهپیمایی عظیم 22 بهمن محروم هستیم و به جای آن قرار است در سطح شهرها رژه های خودرویی اتفاق بیفتد.
اما مگر میشود تولد یک انقلاب که مردم آن را رقم زدند، باشد و پیام و صدای بلند مردم استکبارستیز ایران اسلامی با شعارهای کوبنده "مرگ بر امریکا " و "مرگ بر اسرائیل" در سطح شهرها طنین انداز نشود و به گوش جهان نرسد.
این وعده هر ساله مردم انقلابی و حماسه ساز تاریخ اسلامی است که یک روز را در خیابانها بریزند و هرچه فریاد دارند بر سر دشمن بریزند و یک بهمن تماشایی به راه بیندازند و اما یک سؤال اینکه امسال که کرونا آنان را از حضور حماسی در خیابان محروم کرده و دلتنگ 22 بهمن هستند، چطور و چگونه روز خود را گذراندند!؟
با چند سؤال به صورت مجازی و حقیقی بین مردم رفتم تا از جویای گذران یک روزشان شوم و از آنان پرسیدم: شما به عنوان مردمی که انقلاب را به بار و ثمر رساندید و دلتنگ این روز هستید که به میدان راهپیمایی بیایید، این روز حماسی را چطور گذراندید و پیام تان به استکبار جهانی چه بود و امسال چه خاطره ای خود به جا گذاشتید؟
صمد مرادیمهر، یکی از شهروندان اسدآباد که طبع شعر انقلابی دارد، به مهمترین و شادیبخش ترین جشن ملی مردم ایران در عصر حاضر که جشن میلاد انقلاب اسلامی است، اشاره می کند و می گوید: مردم فهیم ایران با جان و دل دریافته اند که انقلاب اسلامی ثمره خون هزاران شهید است و آگاهانه در راه اعتلای وطن جان باخته اند.
او ادامه می دهد: این انقلاب در جهان مایه فخر و سربلندی ملت ایران است که ظلم و ستم را برنتافتند.
مرادیمهر با بیان اینکه مردم ما در روز ۲۲ بهمن غرور ملی خودشان را به رخ جهانیان می کشند، گفت: سرمایه ملی مردم ایران برای فتح بلندترین قله پیشرفت و سربلندی ، انقلاب اسلامی است و ضعف ها و نارسایی های درون کشور حاصل بی تدبیری مسئولین است و ربطی به حرکت انقلابی مردم ایران ندارد، که البته باید ریشه کن شود.
او گفت: من به عنوان یک ایرانی فارغ از هر نوع گرایش و سلیقه فکری،جناحی و مذهبی انقلاب اسلامی را با هیچیک از مدلهای حاکمیتی در دنیا عوض نمی کنم و تا پای جان در پشتیبانی از آرمان های والای حضرت امام و رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای، مد ظله العالی خواهم ایستاد.
سارا نظری، دیگر شهروند اسدآبادی از نسل سوم انقلاب است، میگوید: من نسل سوم انقلاب هستم و روزهای سخت و طاقت فرسای جنگ و درگیر و دار بودن پیروزی انقلاب اسلامی را به چشم ندیده ام اما انچه پدر و مادرم برایم تعریف کرده باعث این شده که به خوبی درک کنم که با گذر از چه فراز و نشیب هایی به این حد از آزادی بیان در جامعه ی اسلامی ایران رسیده ایم.
او ادامه می دهد: امسال که کرونا دستمان را از مشت کردن به سمت دشمن کوتاه کرده به قول معروف زبانمان دراز است چرا که انقلاب ما انقلابی مردمی است و به خواست و اراده مردم صورت گرفته است.
این شهروند گفت: از همین تریبون مجازی که میدان دشمن است، به او که دشمن همیشگی مان یعنی استکبار جهانی و صهیونیسم و آمریکای پلید است، میگویم این ملت همیشه پشت در پشت همه بوده اند وقت خود را صرف خرابی ایران نکنند و جای آنکه در کشور ما سرک بکشند بروند و اوضاغ فوق بهم ریخته خودشان را سامان بدهند.
او تأکید کرد: امسال با حضور در راهپیمایی مجازی جز به جز جنایت های دشمن را یادآوری میکنم تا نکند در ذهن کثیف خود بپندارد ما فراموشمان خواهد شد.
عارفه مرادی، شهروند دیگری با سرودن چند بیت شعر که:
ما پیروان مکتب الله اکبریم/از لطف ناب او به جهان چون صنوبریم
ای دشمن زبون که ستم درس پست توست/ما وارثان مالک و عمار حیدریم
با تیغ ذوالفقار علی صف کشیده ایم/در انتظار لحظه ی دستور رهبریم...
میگوید: انقلاب اسلامی ایران ۴۲ ساله شد تا کور شود هر آنکه نتوان دید.
معصومه کاکایی، مسئول جامعه بسیج سپاه ناحیه اسدآباد هم گفت: امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا ، یوم الله ۲۲ بهمن در منزل می مانیم ولی هیچ وقت جشن انقلاب را فراموش نمی کنیم.
وی ادامه داد : شب ۲۲ بهمن ساعت ۲۱ پشت بام با سر دادن شعار الله اکبر یاد امام و شهدای انقلاب را گرامی داشتیم و روز ۲۲ از راه دور نظاره گر برگزاری جشن یوم الله به صورت خودرویی و موتوری در شهرستان خواهیم بود.
فاطمه بگزاده، نویسنده اسدآباد هم میگوید: ۲۲ بهمن امسال هیچ فرقی با سالهای دیگر ندارد، تنها بیرون نرفتن کمی دلهایمان را آزار میدهد. مشتهای گره کرده همان مشتهای سالهای پیش است.
او می گوید: اقتدار همان اقتدار است. فریاد مرگ بر دشمن همان فریاد است اما اینبار فرقی ندارد کجا؟ مشتهایمان را آنقدر بالا میگیریم که دشمن لرزه به جانش بیفتد.
این شهروند فضای مجازی را فرصتی برای رساندن پیام ۲۲ بهمن و مردم انقلابی می داند و میگوید: امسال میشود این مشتهای همیشه بلند را در میدان مجازی به رخ کشید تا به دشمن بفهمد ما مردم پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی هستیم. پرچمی که همیشه بر فراز قلههای افتخار میدرخشد، اینجا سرزمین همیشه جاوید قهرمانان است.
او ادامه داد: ۲۲ بهمن را جشن میگیریم و به دشمن نشان میدهیم که هیچ سلاحی حتی کرونا نمیتواند جلو بلند شدن مشتهای ما را بگیرد.
بگزاده تأکید کرد: بهمن برای ما ایرانیان ارمغان خوبیهاست، ماه همدلی و همراهی و همیشه سبز بودن است. بنابراین بهمن را جشن میگیریم تا صدای اللهاکبر خمینی رهبر بر فراز تمام بلندیها به صدا در بیاید.
انتهای پیام/ن
دیدگاه شما