به گزارش آوای سیدجمال، یکی از مقولههای مهم در سبک زندگی اسلامی در بعد توجه به تغذیه سالم برای داشتن بدنی سالم و در نهایت سلامت تفکر و عملی در مسیر درستی است؛
امام صادق(ع) در حدیثی فرمود که "امیرمؤمنان(ع) پیوسته میفرمود: امور این امت همواره به خیر و صلاح خواهد بود، مادامی که به سان عجمها(بیگانگان) غذا نخورند و لباس نپوشند؛ پس هر گاه چنین کنند، خدا خوارشان می کند".
حال خوردن و آشامیدن در نگاه دین اسلام را میتوان بهره گیری از نعمت الهی در مسیر بندگی خدا دانست؛
این روزها که شهر اسدآباد در بن بست اجرای برنامههای شاد، فرهنگی و البته بی توجه به سبک زندگی اسلامی قرار گرفته، دانشگاه پیام نور اسدآباد عزمش را جزم کرده تا با کمک دانشجویان جشنواره ای را برگزار کند که هم نشاط اجتماعی و امیدآفرینی در آن موج زند و هم در راستای سبک زندگی اسلامی در بعد تغذیه سالم گامی برداشته شود.
البته در این میان مشارکت مسئولانی در حوزه های مختلف از جمله بهداشت علوم پزشکی، فرمانداری، شورا و شهرداری برای کمک به این امر انتظار میرود.
زلیخا غلامی، مسئول امور فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز اسدآباد در این زمینه به خبرنگار گفت: جشنواره غذای سالم در این دانشگاه در 25 اردیبهشت امسال با هدف ارتقاء بهداشت تغذیه و ترویج سبک زندگی سالم و ایجاد نشاط اجتماعی و امیدآفرینی همراه با برنامه های جانبی شاد و مفرح برای کودکان و بزرگسالان برگزار می شود.
وی اظهار کرد: این جشنواره و مسابقه آشپزی در دو بخش دانشجویی و آزاد در سه حوزه رقابتی غذاهای بومی و محلی، دانشجویی و تغذیه کودکان برگزار میشود.
مسئول امور فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز اسدآباد تأکید کرد: این جشنواره به ما کمک میکند که در انتخاب غذاهای بومی هر منطقه که در حال فراموشی هستند و یا غذایی که با کمترین هزینه و کمترین امکانات و در زمان کم برای دانشجو تهیه شود و البته غذایی مقوی و اشتهاآور و سالم برای کودکان باشد.
وی با بیان اینکه ثبت نام برای حضور اقشار مختلف مردم از 6 اردیبهشت آغاز تا 22 اردیبهشت با دریافت 30 هزار تومان ادامه دارد، گفت: این مسابقه به صورت تیمی و انفرادی بوده و هر تیم حداقل دو نفر و حداکثر سه نفر است.
غلامی یادآور شد: شرکت کنندگان می توانند غذاهای مورد نظر خود را از قبل در منزل طبخ داده و غذای آماده شده خود را به محل جشنواره همراه با ارائه مواد مصرفی و نحوه پخت داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: داوران بر اساس آیتم های ویژه داوری همچون مواد غذایی سالم و متنوع و بهداشتی( استفاده از مواد غذایی با ارزش تغذیه ای بالا برای تقویت سیستم ایمنی بدن، کمترین استفاده از چربی و روغن های ناسالم، نمک ، شکر و انواع سس های مضر)، روش پخت صحیح، طعم مطلوب، جذابیت ظاهری ارزیابی خود را انجام داده و به غذا امتیاز خواهند داد.
انتهای پیام/ن
دیدگاه شما