آخرین اخبار

11. مهر 1402 - 8:04   |   کد مطلب: 46208
بانوان شهر پالیز در جنب و جوش کارهای پاییزی، این بار پخت شیره با انگور را آغاز کرده‌اند.

به گزارش آوای سیدجمال، در روزهای پایانی شهریور و فرارسیدن پاییز هزار رنگ، برداشت محصول انگور از باغات آغاز می‌شود و کدبانوها شروع به پخت شیره می‌کنند.

درواقع شیره انگور چاشنی شیرین از آب انگور است که مملو از ویتامین و برای افراد کم خون بسیار مفید است.
جنب و جوش بانوان برای پخت شیره انگور در هر منطقه‌ای وجود دارد و خبرنگار ما باغ شهر پالیز سری زده و گزارشی از روند پخت شیره تهیه کرده است.

خانم گلزار کدبانویی است که در روزهای پاییزی خود را با کارهای این چنینی سرگرم می‌کند، البته این کدبانو در عرصه‌های چون فرهنگی، اجتماعی و حتی سیاسی هم فعال است و یک پایگاه بسیج را اداره می‌کند.

 

او با تعدادی از بانوان این شهر در کنار پخت رب گوجه‌فرنگی به صورت سنتی دیگ‌هایی را در خانه‌اش آماده پخت شیره کرده است.

 

خبرنگار ما با او همراه شد تا از روند پخت شیره انگور گزارشی بگیرد.

خانم گلزار با اشاره به خاصیت‌هایی از شیره، می‌گوید: اگرچه این روزها بسیاری از مردم پخت شیره را با دستگاه آبگیری انجام و سپس روی دیگ بار می‌گذارند، ما به صورت سنتی و قدیمی این کار را انجام می‌دهیم چراکه نه تنها لذتی در این کار هست بلکه شیره شیرین تر می‌شود.
انتهای پیام/ن

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal