به گزارش آوای سیدجمال، به نقل ازفارس، احمد آریایینژاد در گفتوگو با خبرنگارما اظهار کرد: در سفر رئیس جمهور به همدان میتوان چالشها و ظرفیتهای استان همدان را مطرح کرد و در نهایت کارهای زیربنایی و کارشناسی و به نفع استان انجام داد.
وی با اشاره به اینکه استان همدان در حوزه منابع آب و بخش اشتغال با چالش جدی مواجه است، بیان کرد: در بخش مشکل آب با مدیریت منابع آب و حمایت دولت از راهاندازی سیستم آبیاری تحت فشار توسط کشاورزان میتوان گامهای اساسی را برداشت.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مشکل اشتغال تاثیر بسزایی بر وضعیت اقتصادی شهروندان استان و ایجاد برخی ناهنجاریهای اجتماعی دارد، ابراز کرد: مشکل اشتغال در استان همدان با توجه به توانمندیهای این استان قابل حل است.
وی توجه به گردشگری، صنایعدستی، احداث کارخانجاتی که محیط زیست را تخریب نکنند و همچنین توجه به معادن را از جمله توانمندیهای استان عنوان کرد و افزود: در استان همدان هر شهرستان دارای ظرفیتهایی است که باید در سفر رئیس جمهور مورد توجه قرار گیرد.
*در سفر رئیس جمهور وضعیت صنایع و صنعت استان بررسی شود
آریایینژاد با اشاره به سفال لالجین و منبتکاری ملایر گفت: با ایجاد بسترهای لازم و توسعه صنایعدستی میتوان به ایجاد اشتغال کمک کرد.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این سفر باید وضعیت صنایع و صنعت استان بررسی شود، اظهار کرد: اگر صنایعی در استان همدان تعطیل شدهاند باید به دنبال چرایی تعطیلی این واحدهای صنعتی باشیم و مشکلات این واحدها را رفع کنیم.
وی با اشاره به اینکه در بخش آموزش و دانشگاه، استان همدان وضعیت نسبتاً خوبی دارد، بیان کرد: البته این مبحث مطرح است که ملایر به عنوان دومین شهرستان استان فاقد دانشگاه علوم پزشکی است و برخی از شهرستانهای استان از این امکان برخوردار هستند و در این باره باید مسئولان پاسخی مناسب داشته باشند.
* پیگیری وضعیت مناطق ویژه اقتصادی در استان همدان
آریایینژاد با تاکید بر پیگیری وضعیت مناطق ویژه اقتصادی در استان همدان، یادآوری کرد: برخی از مدیران استان تنها منطقه ویژه اقتصادی جهانآباد را میبینند و منطقه ویژه اقتصادی سامن در استان از یاد رفته است.
نماینده مردم ملایر در مجلس با تاکید بر ظرفیت گردشگری سامن گفت: اگر اعتبار لازم برای گردشگری سامن لحاظ شود این مهم میتواند سهم استان را در جذب گردشگر خارجی بالا ببرد.
وی گازرسانی و برقرسانی به روستاها را مناسب ارزیابی کرد و افزود: هر چند در برخی از روستاها با افت فشار برق مواجه هستیم اما عمده مشکل روستاها مربوط به راههای ارتباطی است.
آریایینژاد چهاربانده شدن محورهای مواصلاتی را از جمله نیازهای استان همدان دانست و عنوان کرد: ایجاد و راهاندازی اورژانسها و پایگاههای هلال احمر بین جادهای نیز باید مورد توجه باشد.
وی خاطرنشان کرد: صنایع مادر در استان همدان نیازمند توجه جدی هستند و این مهم باید در سفر رئیس جمهور به همدان لحاظ شود.
انتهای پیام/ح
دیدگاه شما