به گزارش آوای سیدجمال،به نقل از نافع درایسنا، دکتر "محمدهادی شفق" با بیان اینکه میکروبهای دهان و دندان از قند و شکر تغذیه میکنند، اظهار کرد: قند و شکر عمدهترین عامل پوسیدگی دندان است که با در اختیار گذاشتن میکروب در دهان و با دادن فرصت مناسب به آنها، مواد قندی را تجزیه کرده و در نهایت موجب تخریب مینای دندانها میشود.
وی با بیان اینکه مصرف تنقلات شامل انواع پفک و لواشک در تخریب مینای دندان موثر هستند، افزود: در گذشته با چای سیاه جوشیده فلورایدهای موجود در آن آزاد و جذب دندان میشد و از تخریب مینای دندان جلوگیری میکند.
شفق با اشاره به ضرورت مراجعه دورهای افراد به داندنپزشک، تصریح کرد: اگر بیماران دورهای به پزشک مراجعه کنند، با تشخیص مناسب از تحمیل هزینه گزاف به منظور جبران آسیبهای وارده به دندانهایشان همچون عصبکشی، روکشی و کشیدن جلوگیری میکنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: استفاده کمتر از مواد قندی، رعایت بهداشت دهان و دندان شامل استفاده از نخ دندان و مسواک، ارتدنسی دندانهای بهم ریخته، درست کردن دندانهایی که در گذشته عملیات ترمیم بر روی آنها به درستی انجام نشده از جمله اقدامات پیشگیری از تخریب مینای دندان است.
انتهای پیام/ن
دیدگاه شما