آخرین اخبار

19. اسفند 1394 - 21:01   |   کد مطلب: 30507
در این مراسم که با حضور مدیر اداره ی ارشاد استان،مسئولین شهرستان اسدآباد و قشرهای مختلف مردم برگزارشد برنامه های ویژه ای به مناسبت این روز انجام شد.

به گزارش آوای سیدجمال، امام جمعه اسدآباد در این همایش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بیدارگر مشرق زمین گفت:دانشگاه ها و حوزه های علمیه وظیفه ی سنگینی را بر عهده خود دارند که باید با انجام آن وظایف به رسالت فرهنگی خود عمل کنند.

حجت الاسلام حسینی مجد ضمن اشاره به خدمات ارزشمند سیدجمال الدین به اسلام و مسلمین خاطر نشان کرد:سیدجمال الدین با اتکا به مکتب قرآن توانست به این جایگاه دست یابد.

وی همچنین گفت:در فرهنگ زندگی و دینی ما توجه زیادی به موضوع بصیرت شده است بطوریکه ملاحظه میکنیم سیدجمال و امثال وی توانسته اند با بصیرت درون ، این اقدامات مهم را انجام دهند.

این مدرس حوزه علمیه در بخش دیگری از سخنانش گفت:نهضت سیدجمال را میتوان به دو بعد فکری و اجتماعی تقسیم کرد که با ورود به بطن فکری این بزرگمرد به افکار حیرت انگیزی خواهیم رسید که نشات گرفته از اسلام ناب محمدیست.

حسینی مجد ضمن انتقاد از کم کاری متولیان فرهنگی عنوان کرد:مسئولین محلی و استانی باید تلاش بیشتری برای شناساندن این شخصیت فرهیخته به جوانان انجام دهند.

وی اضافه کرد:ماندگاری سیدجمال در اذهان نه بخاطر شخصیتش بلکه بخاطر آرا و افکار وی بوده است. در این همایش مدیر اداره ی ارشاد استان همدان نیز به ایراد سخن پرداخت.

فاضل عبادی ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این همایش گفت:شهرستان اسدآباد نمونه ای از مناطق ظلم ستیز و بابصیرت در استان همدان است که با تربیت افرادی همچون سیدجمال الدین توانسته است به جایگاهی مطلوب دست یابد.

وی افزود:اصلاح افکار مردم،مبارزه با استعمار انگلیس و مبارزه ی بدون ترس با منحرفان از مهمترین ویژگیهای سیدجمال بود که میراث گرانبهای وی را تشکیل داده است.

این مقام مسئول تکثیر و پرورش آرای ناب اسلامی را در اثر مهاجرت های متعدد سیدجمال دانست و گفت:این شخصیت فرهیخته با حضور مستمر خود در کشورهای گوناگون توانست اثر عمیقی بر روی مسلمانان منطقه بگذارد.

::حاشیه ها::

سیدرضاابوالقاسمی به عنوان یک اسدآبادپژوه در قسمتی از همایش به روی سن آمد و اشعاری در مدح سیدجمال قرائت کرد.

وی در سخنان کوتاهی ضمن انتقاد از برخی پژوهشگران محل تولد سیدجمال را اسدآباد عنوان کرد و گفت:مستندات کافی در این زمینه موجود است.

ابوالقاسمی همچنین گفت:شهرستان اسدآباد علاوه بر سیدجمال دارای 174 شخصیت برجسته ی دیگر است که اکثرا برای همشهریان ناشناخته است.

وی در پایان گفت:بیش از دو کتاب درباره ی تاریخ اسدآباد و شخصیتهای آن به رشته ی تحریر درآورده ام که بعلت عدم همکاری مسئولین در حال خاک خوردن است.

رییس دانشگاه سیدجمال نیز در این مراسم در طی سخنانی کوتاه گفت:پژوهشکده ای با موضع آینده جهان اسلام در این دانشگاه در حال تاسیس است.

دکترمیرزایی تصریح کرد:برای شناختن شخصیت سیدجمال باید به کشورهای گوناگون سفر کرد چرا که اسناد مرتبط با وی در مناطق مختلف جهان پراکنده است.

وی همچنین گفت:سیدجمال الدین را میتوان به عنوان یک الگوی برجسته برای جوانان ترسیم کرد.

لازم بذکراست استقبال کمرنگ همشهریان ازاین همایش و صندلیهای خالی زیاد از نکات برجسته ای بود که در این مراسم به چشم میخورد.

در پایان این مراسم از کتاب شاید دیگری نوشته ی پروانه شفیعی رونمایی شد.

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal