به گزارش آوای سیدجمال، به نقل از شبنم ها، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه جشنواره خیریه غذا با حمایت کانون امید ومجمع خیرین سلامت و واحدهای دانشگاه علوم پزشکی شکل گرفت، تصریح کرد: امسال شاهد برگزاری چهارمین دوره از جشنواره خیریه غذا هستیم.
ابراهیم جلیلی با اظهار اینکه مشارکت دانشجویان در برگزاری جشنواره قابل ستایش است، گفت: دانشجویان در اشاعه فرهنگ کمک به هم نوع بسیار موثر هستند.
وی افزود: در این جشنواره دانشجویانی از استانهای تبریز، کردستان، لرستان، همدان ...مشارکت داشته تا در جهت تحقق شعار سال " اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" گام بردارند.
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اظهار اینکه دانشجویان با مدیریت و برنامه ریزی در برگزاری این جشنواره سرآمد بودند، افزود: سایر استان ها در برگزاری جشنواره خیریه غذا ازدانشگاه علوم پزشکی همدان الگو گرفتند.
دبیر چهارمین جشنواره خیریه غذا نیز بیان کرد: این جشنواره با همکاری مجمع خیرین سلامت و کانون امید برگزارشده وعواید جشنواره به بیماران سرطانی اهدا می شود تا امید را در دل این بیماران حفظ کند.
زهرا کرد افزود: سال گذشته تعداد غرفه ها 25 غرفه بود که امسال به 35 رسیده است و شامل غرفه غذایی و غیرغذایی ( غرفه سلامت و کودک و بازی ) می باشد.
وی با اظهار اینکه این جشنواره به همت 500 نفر از دانشجویان برگزار شده است، افزود: تعداد غرفه های غذایی جشنواره 13 غرفه بوده و آموزش های بهداشت دهان و دندان ، پایش فشارخون و سبک زندگی که از سرطان جلوگیری شود از اقدامات غرفه سلامت می باشد.
دبیر چهارمین جشنواره خیریه غذا با تاکید بر اینکه در این جشنواره قومیت، ( ترک، لر و کرد ) مشارکت دارند، خاطر نشان کرد: استان همدان، اصفهان و گیلک نیز در این برنامه مشارکت داشته و بقیه غرفه ها به همت دانشجویان داندانپزشکی، داروسازی، توانبخشی و پیراپزشکی اداره می شود.
دبیر چهارمین جشنواره خیریه غذا با بیان اینکه 20 نفر اعضای اصلی برگزارکننده جشنواره هستند، ابراز کرد: طول بازارچه خیریه بیش از صدو بیست مترمی باشد که در نوع خود بی نظیر است.
پایان پیام/
دیدگاه شما