به گزارش آوای سیدجمال به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، محمدناصر نیکبخت ظهر امروز در هجدهمین جشنواره خیرین مدرسهساز استان همدان در باشگاه معلمان اظهار کرد: در دنیای امروز بهترین سرمایهها در اجتماع نونهالان هستند که در فردایی نزدیک به عنوان جوانان علمی سرمایه هر کشور محسوب میشوند.
وی با بیان اینکه خیران تأمینکنندگان و مهیاکنندگان این پیشرفت علمی در کشور هستند، افزود: از روزگار گذشته داشتن روحیه کمک در ایرانیان و مسلمانان وجود داشته است، اما با پیروزی انقلاب اسلامی شرایط بروز کارهای خیر برای خیران بیش از پیش در کشور فراهم شده است.
استاندار همدان با بیان اینکه شروع کار مدرسهسازی از ابتدا در کشور با 16 میلیارد تومان آغاز شد، افزود: امروز در امر مقدس مدرسهسازی یکهزار میلیارد تومان در کشور توسط خیران سرمایهگذاری شده که این امر میتواند الگویی برای جامعه داخل و خارج از کشور باشد.
وی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری در خصوص اینکه امر مدرسهسازی صدقه جاریه است، گفت: کار خیران مدرسهساز با هر مقدار مبلغ اهدایی برای مدرسهسازی قابل ارزش بوده و جای بسی سپاسگزاری دارد.
نیکبخت با بیان اینکه هماکنون 67 درصد از مدارس کشور ایمنسازی شده و ایمنسازی 33 درصد از مدارس هنوز انجام نشده است، ادامه داد: در استان همدان ایمنسازی مدارس بالای این رقمها و درصدهاست که باید خیران در این زمینه نیز ورود جدی پیدا کنند.
وی با بیان اینکه از گذشته تاکنون در کشور حدود 400 هزار میلیارد تومان طرحهای نیمهتمام و کلنگ خورده شده وجود دارد، تصریح کرد: دولت تدبیر و امید و شخص رئیسجمهور بر آن است که این طرحها را با کاهش قیمتهای اصلی از 20 تا 80 درصد به خیران، سرمایهگذاران و بخش خصوصی واگذار کند.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: در حال حاضر 80 پروژه آموزشی در همدان شناسایی شده که این طرحها باید با همکاری خیران و سرمایهگذاران استان به پایان برسند.
وی با بیان اینکه از این تعداد یک سری از طرحها به ساخت مراکز آموزشی و مدرسهسازی مربوط میشود، خواستار توجه به این امر شد.
نیکبخت در مورد افزایش اعتبارات آموزش و پرورش در سال گذشته ادامه داد: سال گذشته با وجود اینکه بدترین شرایط بودجه را در استان داشتیم قول خود را عملی کردیم.
وی با بیان اینکه در سال جاری نیز با تأیید دولت تدبیر و امید تعهدات خود را افزایش میدهیم، در خصوص ویژگیهای کلی استان نیز گفت: همدان در تاریخ کشور نظیر ندارد به طوری که 500 سال به عنوان پایتخت امپراتوری ایران بوده است.
استاندار همدان افزود: در این استان زیبا یکهزار و 800 بنای تاریخی وجود دارد و ادبا، شعرا و عرفای کمنظیری در آن پرورش یافتهاند.
وی در پایان گفت: امسال هزارمین سال ورود بوعلی سینای بزرگ به همدان است که در شهریورماه همزمان با ولادت این دانشمند بزرگ جشن گرفته میشود.
انتهای پیام/ن
دیدگاه شما