آخرین اخبار

6. بهمن 1397 - 10:29   |   کد مطلب: 31953
یک استاد موسیقی با بیان اینکه موسیقی سنتی حمایت می خواهد، گفت: موسیقی ایرانی با شعر ایرانی معنا دارد و ادبیات ما هم توأم با هنر است که این‌ها با هم در ارتباط تنگاتنگ هستند اما متأسفانه ذائقه شنیداری مردم در حال تغییر است، یعنی هر کسی حوصله و یا فرصت شنیدن موسیقی ایرانی را ندارد.

به گزارش آوای سیدجمال، سیدجمال سجادی در گفت‌وگو با خبرنگار نافع با اشاره به فعالیت خود در عرصه هنر موسیقی سنتی، اظهار کرد: بنده در حال حاضر به‌عنوان کارشناس هنرهای تجسمی از سال 72 همزمان با تحصیل در تهران بصورت جدی در کلاس‌های تار شرکت کرده و نزد استادانی چون عطاجنگوک، زیداله طلوعی، داریوش طلایی آموزش دیده‌ام.

 

وی اضافه کرد: از سال 76  آموزش تار و سه‌تار را در شهرستان با حضور علاقه‌مندان و با توجه به پیشنهاد مرحوم استاد جنگوک در محل اداره ارشاد شروع و در سال 86 با دریافت مجوز، آموزشگاه موسیقی عارف را در اسدآباد تأسیس کردم.

 

این هنرمند در عرصه موسیقی با بیان اینکه از سال 89 تاکنون هر ساله کنسرت موسیقی با شکل‌گیری گروه حافظ در شهرستان برگزار می‌شود، افزود: این گروه در جشنواره‌های موسیقی رتبه‌ها و عناوین مختلفی را دریافت کرده است.

 

وی به عشق و علاقه خود در ساخت تار و کمانچه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر کارگاه خانگی برای سازسازی دایر کرده‌ام و تاکنون تارهایم در داخل کشور به‌طور محدود و تعدادی در سلیمانیه تحویل دوستداران این ساز شده است.

 

ذائقه شنیداری مردم در حال تغییر است

سجادی با بیان اینکه موسیقی ایرانی صرفاً با شعر ایرانی معنا دارد و ادبیات ما هم توأم با هنر است که این‌ها با هم در ارتباط تنگاتنگ هستند، تصریح کرد: متأسفانه ذائقه شنیداری مردم در حال تغییر است، یعنی هر کسی حوصله و یا فرصت شنیدن موسیقی ایرانی را ندارد.

 

این کارشناس عرصه موسیقی با تأکید بر اینکه رشد موسیقی ایرانی و یا همان سنتی باید از مدارس آغاز شود، افزود: آگاهی بخشی به مردم از طریق رسانه‌ها به‌خصوص صداوسیما باید انجام شود چرا که نسل امروز با موسیقی صرف ایرانی غریب هستند.

 

وی با بیان اینکه اداره ارشاد اسدآباد حمایت معنوی و همکاری خوبی با ما دارد، افزود: البته بیشترین مشکلات در حوزه منابع مالی است که آن‌ها نمی‌توانند  در این زمینه کمکی داشته باشند.

 

سجادی با بیان اینکه طی ده سال گذشته اوضاع کمک مالی و برپایی جشنواره در اسدآباد بهتر بود، گفت: انتظار می‌رود که مسئولان از گروه‌های موسیقی سنتی حمایت کنند و به آن‌ها در مناسبت‌های مختلف بها دهند و تأمین مالی کنند.

 

موسیقی پاپ به شرط ارائه محتوای خوب

وی در خصوص برگزاری کنسرت‌های پاپ در سطح شهرها نیز، گفت: همه نوع موسیقی برای مردم باید مدنظر قرار گیرد اما صرفا به شکلی نباشد که به یک نوع موسیقی بها داده شود.

 

این هنرمند در عرصه موسیقی گفت: موسیقی پاپ نیز موسیقی خوبی است اما به‌ شرط ارائه محتوای خوب و مناسب و اینکه شبیه کف روی آب نباشد.

 

شب های شعر  در اسدآباد برگزار نمی شود

وی با بیان اینکه موسیقی سنتی حمایت می‌خواهد، ادامه داد: وقتی گروهی موسیقی اجرا می‌کند نیاز است که ارگان‌های فرهنگی و هنری از آنان حمایت کنند به‌خصوص در شهرهای کوچکی مانند اسدآباد که مردم توان خرید بلیت و حضور در کنسرت‌ها را ندارند.

 

سجادی گفت: در اسدآباد شب‌های شعری برگزار نمی‌شود که افراد فعال در عرصه موسیقی بتوانند ایده فکری خوبی تولید کنند و یا ایده های خود را مطرح کنند.

 

وی با اشاره به اینکه در شهرستان اسدآباد استعدادهای خوب هنری در زمینه موسیقی وجود دارد، بیان کرد: برگزاری جشنواره می‌تواند فرصت شناسایی این استعدادها را به ما بدهد.

 

این استاد موسیقی خاطرنشان کرد: در عرصه موسیقی محلی افرادی در اسدآباد بوده‌اند اما کتابی که تاریخچه مدونی از موسیقی در اسدآباد داشته باشد، نیست.

انتهای پیام/ن/ 10

دیدگاه شما

نقشه ماهواره ای اسدآباد
پیش بینی وضعیت هوای اسدآباد
بانک ملت
https://telegram.me/Avaseyedjamal