به گزارش آوای سیدجمال، بهزاد شاهمرادی، نوع چوب محموله های فاقد مجوز حمل را اکثراً از نوع چوب صنوبر و ضایعات باغی برشمرد و افزود: این محموله ها از استانهای غربی همجوار چون کرمانشاه، ایلام و کردستان در حال حمل به دیگر استان ها بوده که توسط منابع طبیعی شهرستان توقیف شده است.
وی در ادامه از ایجاد هفت هکتار کمربند حفاظتی در منطقه چهاردولی این شهرستان خبر داد و تصریح کرد: این میزان کمربند حفاظتی در راستای جلوگیری از تجاوز به اراضی ملی و تثبیت مالکیت دولت و کاهش هزینه ها با اعتباری افزون بر ۸۵۵ میلیون ریال از محل صندوق توسعه ملی از اعتبارات سال ۹۷ در منطقه چهاردولی روستای حسن آباد و آهو تپه در سالجاری اجرا شده است.
سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اسدآباد ادامه داد: این شهرستان با وسعت ۱۱۹۵ کیلومترمربع دارای ۵۹ هزار هکتار اراضی ملی بوده که از این میزان ۵۳ هزار و ۸۱۹ هکتار به صورت مرتع است.
وی میزان جنگل دستکاشت شهرستان را ۴۵۳ هکتار دانست و یادآور شد: از این میزان جنگل دستکاشت، ۲۸۶ هکتار در گردنه، ۱۶۳ هکتار در حاشیه جاده و پارک زائر و مابقی نیز در راهدارخانه گردنه شهرستان قرار گرفته که اکثریت این جنگلها شامل درختان بادامشیرین هستند.
شاهمرادی از سهمیه ۱۵ هزار اصله نهال صنوبر رایگان برای زراعت چوب شهرستان خبر داد و بیان کرد: در راستای زراعت چوب فراخوان لازم برای اطلاع رسانی انجام شده و متقاضیان در حال مراجعه به منابع طبیعی برای جذب این سهمیه هستند تا نهال صنوبر را در اسفندماه کشت و غرس کنند.
وی همچنین با اشاره به طرح بوم سازگان، تصریح کرد: در طرح بوم سازگان در سالجاری با حمایت حامیان طبیعت و پرسنل منابع طبیعی ۲۰۰ هکتار چالهکنی، کاشت نهال و بذرکاری در عرصههای منابع طبیعی اسدآباد با کاشت ۲۰۰۰ بذر بلوط و بادامک شهرستان صورت گرفت که پیشبینی میشود این آمار تا پایان سال به ۳۰۰ هکتار برسد.
شاهمرادی خاطرنشان کرد: هدف از این اقدام فرهنگسازی برای توسعه و حفاظت از عرصه منابع طبیعی بوده وحفظ و حراست از منابع طبیعی به عنوان سرمایه ملی نیازمند مشارکت همگانی است./ایسنا
انتهای پیام
دیدگاه شما