به گزارش آوای سیدجمال، علی کلانترنیا ضمن اعلام این خبر گفت: طرح ملی مشاغل خانگی مبتنی بر الگوی نوین، پس از آسیب شناسی طرح های قبلی و انجام مطالعات داخلی و خارجی در سال ۱۳۹۶ طراحی و تصویب شد که در اجرای این طرح اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان کارفرما است و جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه ای، واسطه ای و تسهیلگر نقش آفرینی می کند.
وی ادامه داد: در این طرح جهاددانشگاهی مکلف به شناسایی، توانمندسازی و در نهایت اتصال به بازار افراد است که مهمترین مزیت این طرح توجه به بازار و یا همان اتصال به بازار و ایجاد شبکه های افقی و عمودی و تکمیل زنجیره تولید و توجه به روش های نوین بازاریابی و تجارت الکترونیک و همچنین رشتههای نوین نظیر برنامهنویسی، تولید محتوا، مترجمی، ویراستاری، مشاوره، تولید انیمیشن و ... است.
سرپرست جهاددانشگاهی واحد همدان خاطرنشان کرد: این طرح در ۹ استان به صورت پایلوت اجرا شده و با توجه به نتایج قابل قبول این طرح، اجرای آن در سراسر کشور بسط داده شده است.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، ثبت نام متقاضیان از ۶ شهریورماه آغاز شده و متقاضیان دارای مهارت یک ماه فرصت دارند با مراجعه به سامانه inhb.ir ثبت نام کرده و از مزایای آن بهرهمند شوند.
انتهای پیام
دیدگاه شما